2777
2789
عنوان

بی شعوری فامیل در برخورد با دختر دوسال و نیمم

| مشاهده متن کامل بحث + 3511 بازدید | 82 پست
منم همین مشکلو داشتم فقط و فقط باید روی بچت کار کنی من به دخترم مدام میگم همیشه از خدا میخواستم یه د ...

منم همون دائم میگم بهش من عاشق موهاتم عاشق موهای فرم و از این حرفا

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

بعضیا واقعا شعور ندارن

ما هم ازینا زیاد داریم ، به کسی که قد بلنده میگن دراز یا دماغ یکیو مسخره میکنن و کلی عیب های دیگه که از نظر اونا عیبه رو به روی طرف میارن در صورتی که خودشون پر از مشکلن

‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌                                         ‌ ‌‌ ‌ ‌                                                                                                                                                                                                                                             ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌خبری نیس 😗°°°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کم موئم بعد حاملگی که کلا ریخت

همون انقدری ک داره رو نشون بده.دستای خاله یا اطرافیانتون رو نشون بدین.بچه الان فک میکنه بدن همه بدون موِ و فقط بدن اون موداره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
والا منم مشکلی ندارم  موی مامانش فر و وز  موی باباش فر و وز بچه باید ب کی بره موهاش دقی ...

عزیزم از حموم که میاریش بیرون موهاش نم داره بهش روغن آرگان بزن اینقدر فرش خوشگل میشه که حد نداره تا حموم بعدی هم همونجور میمونه

سلام عزیزم  پدر من همیشه ب من و بقیه دخترای فامیل میگفتن و میگن: باهوش ، محترم ، خلاق ، مبتکر ...

آفرین به این پدر 

منم زیاد میگم باهوشی

چون واقعا هست

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
ولی من ناراحتم خیلی هوشش خوبه ولی من فکر میکنم اندازه دو سالس 

ناراحت نباش عزیزم

ادم بزرگ تصادف ب این سنگینی کنه اسم خودشم یادش میره

چ انتظاری از بچه ۳ ساله داری با اون بحران ک گذرونده

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
عزیزم از حموم که میاریش بیرون موهاش نم داره بهش روغن آرگان بزن اینقدر فرش خوشگل میشه که حد نداره تا ...

اصلا فر موهاش خیلی نرم و خوشگله خودش 

هیچ نیاز ب نرم شدن نداره

موهاش مث موی گربه نرمه 

با فرای درشت

من نمیدونم چرا اینطوری میگن

منظورم اینکه از ظاهرش بکش بیرون  ن اینکه بخوای بی توجه باشی اما سعی کن خلا های درونی اش رو پر ...

تمام تلاشم همینه

خیلی امشب داغونم

فکر که میکنم نتونستم بچمو آروم کنم آتیش میگیرم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
اصلا فر موهاش خیلی نرم و خوشگله خودش  هیچ نیاز ب نرم شدن نداره موهاش مث موی گربه نرمه  ...

هروقت گفتن همون لحظه جلوی دخترت از موهاش تعریف کن اجازه نده چیزی بگن که تو روحیش تاثیر بزاره مشکل من فقط دختر عموی همسن خودشه که پنج سالشه و چیزی نمیشه بهش گفت

ازش تعریف کن ، سعی کن بهش دید متفاوتی بدی

بهش بگو موهاش زیباترش کردن 

چند تا از صفات خوبشو در کنار این ویژگی‌ش نام ببر و ازش تعریف کن

بذار فکر کنه این تمایز به نفعشه

‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌                                         ‌ ‌‌ ‌ ‌                                                                                                                                                                                                                                             ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌خبری نیس 😗°°°
تمام تلاشم همینه خیلی امشب داغونم فکر که میکنم نتونستم بچمو آروم کنم آتیش میگیرم

ارتعاش منفی نفرست 

میتونی الان باهاشون تماس بگیری و توضیح بدی و بهشون بگی اگر دیگه نیومدیم دلیلش اینه و ازمون ناراحت نشید 

اجازه ندید کسی انرژی منفی ب شما و دخترتون وارد کنه

صبح ک بیدار شد بهش بگو دیشب پدرت میگفت دخترم چقدر باهوشه چقدر مودبه ما خیلی دوست داریم هیچوقت رهات نمیکنیم

هروقت گفتن همون لحظه جلوی دخترت از موهاش تعریف کن اجازه نده چیزی بگن که تو روحیش تاثیر بزاره مشکل من ...

نه بابا مال مارو بزرگا میگن 😑😑 مخصوصا یکی از شوهر عمه هاش

تا شروع میکنن میگم با موندین بیکار فوکوس زدین رو موی دخترمن 

دیگه ساکت میشن