2777
2789
عنوان

‌تاپیک مشاوران نینی سایت🙂❤(1)

125 بازدید | 27 پست

اخلاق - فن بیان ^-^🍓🗝

برای بهبود فن بیان باید از سه مرحله مهم عبور کنی!🐝💘

~مطالب رو به صورت تئوری یاد بگیر ~-~💎💸

~تمرین مناسب و کافی داشته باش *-*🌻🌱

~به صورن واقعی تو زندگیت به کار ببری =.=🍒🐚

حال با فرض اینکه دائماً در حال تمرین کردن هستیم، به گام‌های یادگیری یک مهارت جدید می‌پردازیم. این چهار گام به صورت خلاصه عبارت اند از:🌸🍊

~ناتوانی ناآگاهانه، ناتوانی آگاهانه🛩💕

~توانمندی ناآگاهانه، توانمندی آگاهانه 🐌🍉

در گام اول، اصلاً متوجه نیستیم که در این مهارت مشکل داریم و با اعتماد به نفس صحبت می‌کنیم و فقط باعث آزار و اذیت دیگران می‌شویم ^^🌧✨

تو گام دوم، ما متوجه می‌شیم که توانمندی جذاب صحبت کردنُ نداریم و لازمه ک یاد بگیریم و تو گام سوم، با تمرین و یادگیری به صورت خودآگاه می‌توانیم این مهارت را اجرا کنیم. اما برای انجام آن نیاز به زمان و فکر کردن بسیار زیادی داریم و البته از دید مخاطب نیز بسیار حرفه‌ای به نظر نمی‌رسیم و در گام چهارم، خوب صحبت کردن بخشی از وجود ما خواهد شد و برای اجرای آن فکر نمی‌کنیم و بیشتر بر روی عمل متمرکز می‌شویم ! 

-اللهم صل علی محمدو آل محمد:)وعجل فرجهم دوتاصلوات مهمونم میکنین؟♡..

"آداب معاشرت⛈"

🛵•اگه کسی بی‌دلیل باهاتون تند حرف زد شما نباید تلافی کنید؛ خودتون رو هم شَان اون نکنید! فقط لبخند برنید و محل و ترک کنین

🛵•تشکر کنید! بقیه به شما کمک میکنن چون دوستون دارن، نه بخاطر اینکه وظیفشونه. کمک کردن وظیفه‌ی اونا نیست، پس قدردان باشین

🛵•دلیلی نداره دیگران راجع ‌به بعضی موضوعات زندگی ما اطلاعاتی داشته باشن و پرسیدن درمورد این موضوعات هم دور از ادبه![مثلا مقدار حقوق یا ثروت، مسائل خوانوادگی و..]

🛵•بجای اینکه در مورد خصوصیات بد کسی که توی جمع نیست حرف بزنین سعی کنین در مورد ویژگی‌های خوبش صحبت کنین. اینکار نشون میده به‌اندازه‌ی کافی معتمد به نفس و خونسرد هستین

روانشناس#  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله گل؛ در خدمتم

زنده باشی. میشه منو راهنمایی کنید در زمینه تصمیم گیری برای آینده

خیلی سردرگمم

عاشق درسم و درسمم خیلی خوبه

منتها نمیدونم بچمو چیکار کنم به شدت رو تربیتش حساسم برای بعدها که میخام برم دانشگاکجا بذارمش

اصلا برم دانشگا یا برم دنبال پول دراوردن...

بسیار سردرگمم

زنده باشی. میشه منو راهنمایی کنید در زمینه تصمیم گیری برای آینده خیلی سردرگمم عاشق درسم و درسمم خی ...

ببینیداگه واقعا علاقمند باشید،منعی وجود نداره 

برای هرمشکلی یه راهکاری هست.از خانواده و فامیل کسی 

مثل خواهر سراغ دارید که مراقب بچتون باشه؟

این کوچولو چندسالشه؟

ببینیداگه واقعا علاقمند باشید،منعی وجود نداره  برای هرمشکلی یه راهکاری هست.از خانواده و فامیل ...

ن کسی ک خوب مراقب باشه نیس. مگ بدم مهد 

ک اونم اطمینان ندارم اصلا خودم تحمل دوریشو ندارم. دوماه دیگه دوسالش ‌کامل میشه

ن کسی ک خوب مراقب باشه نیس. مگ بدم مهد  ک اونم اطمینان ندارم اصلا خودم تحمل دوریشو ندارم. دوما ...

میتونم شغل همسرمحترمتون رو بپرسم؟!

میتونم شغل همسرمحترمتون رو بپرسم؟!

اکثر مهدکودک ها معمولا مورداطمینان هستن و خوب  تربیت میکنن،حتی من دیدم یک پسری که یه مقدار بد تربیت شده بود،با رفتن به مهدکودک بسیار عاقل و 

مودب شد

اکثر مهدکودک ها معمولا مورداطمینان هستن و خوب  تربیت میکنن،حتی من دیدم یک پسری که یه مقدار بد ت ...

پس مهد هم میتونه گزینه مناسبی باشه

هر سوالی دارید یا راهنمایی لازم دارین در خدمتم

میشه یکم کمکم کنیدمن ازشوهرم خیانت دیدم وبعدشم تصمین ب طلاقم گرفت خیلی ناراحت وداغونم چجوربااین غم بزرگ کناربیام وفرای منفی وتحقیرآمیزازخودم دورکنم اینکه هم پسم زدوهم خیانت کرد