2777
2789
عنوان

نمیدونم بینیمو عمل کنم یانه؟؟؟؟

1089 بازدید | 58 پست

سلام خانوما.من بینیم نه خیلی زشته نه خیلی خوشگله فقط همه میگن بصورتت میاد ولی خودم همش رو مخمه و دوس دارم عملش کنم

البته شوهرم مخالفه سرسخته عمل بینیمه .حالا نمیدونم ب حرفش گوش کنم یا نه بزورراضیش کنم و عمل کنم

💜عشقا لطفا خواهشا لایکم نکنید💖

سلام استارتر جان میشه این تاپیک منو گزارش بزنید ممنون میشم 

هر کسی گزارش زد لایک کنه برای خودشو امواتش حمد بخونم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5861295/سوتی-های-کلاس-های-مجازی-منبخش-اول

#سیاوش_یزدانی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم خودتونید اگر دوست دارید راضیش کنید 

خودم ک خییییلی دوس دارم ولی اون میگه فکرکن یه درصد ازقیافه بعدازعملت خوشم نیاد اون وقت چی؟؟

اینو ک میگه پشتم میلرزه

به منم میگن به صورتت میاد ولی به نطر خودم گندست.من قراره عمل کنم ولی طبیعی.برا من استخوانی نیست فقط ...

منم دقیقا صورتم و شرایط بینیم مثه شماست

شما کجا میخواین انجام بدین

ب منم میگفتن ب صورتت میاد ولی من عمل کردم و یکی از کارایی که خییییلی از انجامش راضی ام و خداروشکرمیکنم ک انجام دادم عمل بینیِ.

واقعا یکی از بهترین تصمیم های عمرم بود.

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
خودم ک خییییلی دوس دارم ولی اون میگه فکرکن یه درصد ازقیافه بعدازعملت خوشم نیاد اون وقت چی؟؟ اینو ک ...

به منم خیلی از این حرفا میزدن ولی من میخواستم عمل کنم و به این چیزا گوش نکردم یه درصدم پشیمون نیستم از عملم خیلی راضیم ،اگر دکتر خوبی انتخاب کنید امکان نداره بد بشه 

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛