2777
2789
عنوان

تو بندر عباس زندگی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2578 بازدید | 115 پست
ما اجنرال تو خونمون بود خوب بود

اما میگن تو بندر فقط گری خوب حواب میده 😥😥😥

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=176147765]ببین من میشناسم بندر کسی رو که تو کار عمده فروشیه و کارش درسته[/QUOTE میشه بگی آدرس ...

ببین کنار مسجد سنی ها تو اون خیابون یه مغازه کوچیک هست به اسم گلشن زاده

ادرس روی فاکتور هم اینه

بندرعباس.خیابان دلگشا.لوازم خانگی گلشن زاده

تلفن ۳۲۲۵۱۴۷۹

همراه

۰۹۱۷۱۶۷۰۸۵۲

من خودم بندر زندگی میکنم کولرهای خونه ام گری هست بسیار راضی هستم

از این مغازه هم ظرفشویی و لباسشویی و کولر گرفتم بسیار آقای منصف و عادلی هست 

قیمتش هم بسیار پایین تر نسبت به مغازه های دیگه

من بندرزندگی میکنم کولر گری موتور بزرگ عالیه واسه بندر اجنرالم خوبه اگه اصل گیرت بیاد موتور بزرگ‌بگیرین .لباسشوییم ال جی وسامسونگ خوبه .یه سر برین‌گچین قیمتاش ازبندر بهتره کولرمیتونین با ماشین‌خودتون بیارین 

وای بلاخره یه نفرو پیدا کردم بندر زندگی میکنه . میشه بگین چند ساله بندر زندگی میکنید و چند ساله اسپل ...

عزیزم ما واسه جهیزیه میخواستیم بخریم دوست وهمکارای همسرم خیلی ازمارک گری تعریف میکردن ومغازه هم میگفت بهترین مارک گری هست وهمسرمم میگه گری بهتره همه مارکاهست بازم خودت وقتی میخوای بخری چندتا مغازه بری بپرسی متوجه میشی کدوم مارک بهترهمه هست لباسشویی هم که من الجی دارم ازش راضی هستم عزیزم ما خیلی گشتیم فکرکنم تا یکی دوماهی قبل عروسی فقط دنبال کولرولباسشویی میگشتیم وخیلی تحقیق میکردیم راجب مارک هاکه اخربه این مارک هارسیدیم

عزیزم ما واسه جهیزیه میخواستیم بخریم دوست وهمکارای همسرم خیلی ازمارک گری تعریف میکردن ومغازه هم میگف ...

مرسی عزیزم . منم به این نتیجه رسیدم مارک گری و الجی خوبه فقط نمیدونم از کجا بگیرم .  از بازار اوزی ها که نمیخرم . اما تلوزیون خودمو از بازار مرجان خریدم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
تازه اومدین بندر .تابستونای بندر گرم نیست جهنمههههههههه😂😂😁

از وای ترو خدا نگو میترسم ☹☹☹ قبلا اومدم اما الان ۳ ماه واسه زندگی اومدم 

ی سربه گچین بزن دیروز کولر گری ۲۴هزار موتور بزرگ ۱۴و۴۰۰بود

میشه بگی کجاست ؟

آره منم قیمت کردم پیش باز بزرگ هرمز لوازم خانگی هاشمی قیمتش ۱۴ اینا بود