2777
2789

توروخدا اگه چیزی میدونید دریغ نکنید 9ماه عقدم تصمیم خیلی جدی ب جدایی دارم خانوادم همه جوره پشتمن گفتن وکیل میگیریم شوهرم بددهن و بدبین و شکاکه نفقه نمیده و قهر های طولانی مدت داره الانم قهر کرده رفته یکبارم جلوی مادرم میخواست منو بزنه از تهدیداش اسکرین دارم اما منم سوتی دادم و توهین کردم یکی دوبار خیلی نگرانم یعنی چی میشه چجوری راضیش کنم ب طلاق توافقی دیگه واقعادوسش ندارم متنفرم وراضی ب ادامه دادن نیستم ب نظرتون این دلایل محکمه پسنده  همش از دعوا و درگیری بین خانواده هامون میترسم یه چیزی بگید منو راهنمایی کنید لطفا

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادگاه خیلیییی سخت حکم طلاق صادر میکنه  ولی سعیتو بکن

حتی با وجود وکیل ای خدااااا اگه توافقی باشه چی 

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

برو درخواست مهریه کن و جداشو.اونجا کسی به اسکرین های تو نگاه نمیکنه.اصلا مهم نیست.بگو بدبدهنه دست به زن داره.گرچه اینچیزا هم مهم نیست و توجه نمیکنن.باید پروسه رو بگذرونی به هر حال.

اره بری مهریه رو بذاری اجرا خودش میاد طلاقت میده البته به شرطی که بگی طلاق بده مهریه رو میبخشم ببخشی ...

اره

حتی با وجود وکیل ای خدااااا اگه توافقی باشه چی 

اره گلم با وجود وکیل هم همچنین من یکی از آشناهامون شوهرش روش اسید ریخت نتونست طلاق بگیره لکه توافقی باشه زود کارتون انجام میشه

برو درخواست مهریه کن و جداشو.اونجا کسی به اسکرین های تو نگاه نمیکنه.اصلا مهم نیست.بگو بدبدهنه دست به ...

از همین پروسه میترسم ددرگیری خانواده ها اگه راضیش کنم ب توافقی ب نظرم راحت تر باشیم