2777
2789
عنوان

جیش کردن پسر سه ساله م

861 بازدید | 38 پست

سلام ب همه بیاین توروخداااا کمکم کنید درمونده شدم دیگه 

پسرم ۳ سال و دو ماهشه 

یک سال و هشت ماهه بود از پوشک گرفتمش 

خوب بود اما الان ۵ ماهی میشه که جیششو اصلاااااا نمیگه اصلا به هیچ وجه اینهمه مدت با زبون خوش با خنده بدون کتک بدون فریاد بدون تهدید تشویق ب جیش گفتنش کردم اما فااایده نداشته حتی ب حدی رسیده الآنم که جیش می‌کنه کلاااا نمیگه من جیش کردم مامان توی شورتم خسته شدمممممم امروز دیگه دوباره زدنش داد زدم سرم کم آوردم کسی بوده با همچین مشکلی ؟؟ راه حلی دارین ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلااا ب هیچ وجه سرش داد نزن وتنبیهش نکن ببین بهش بگو کار زشتیه جایزه بهش بده بعد خودت زود ب زود صداش بزن بره جیش کنه درست میشه باز اروم بودن شما خیلی مهمه مطمعنی قبلا از چیزی نترسیده

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ
وا بدتر نیشه که فکر کنم خیلی زود گرفتی سن از پوشک گرفت ۳۰ ماهه من تز یه دکتر تو تی وی شنیدم

نه بدتر نمیشه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

دوست جان

معمولا بعضی بچه ها بعد از ی مدت چن ماهه دوباره برمیگردن ب قبل.برا من پیش امد اما دو سال و نیمش بود

دوماهی دوباره جیش میکرد تو خودش.دختر خواهرمم همین بود و از دو سال و نیم تا سه سال و نیم برگشت داشت.مشاور رفتن گفت بود اصلا اصلا استرس بهش ندید

ی جا تو خونه دو نشون بده.ک دوست داده.مثلا رو سرامیک پشت تختش بگو اگر جیش داشتی اینجاهم میتونی انجام بدی.اصلا نگران نباش طبیعی هست .سعی کن بیخیال باشی.خواهرم جوری بود ک دخارش خونه مادرم و همش کثیف میکرد.هر جا میرفت پشت پرده یا مبل یا...دیش میکرد.دست خودشم نبود.بعد یکسال ک گذشت درست شد..