2777
2789
عنوان

ریسک سندروم داون در غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 32 پست
عزیزم سلام آبجی شما در چه حال خدا رو شکر مشکل بر طرف شد ؟ خواهر منم براش زدن 1 به 130 حالمون خیلی خ ...

سلام عزیزم،خوب هستی

بله خدارو صدهزارمرتبه شکر ابجیم و نینیش خوبن هردو،بله گلم به ابجی من ریسک ۱به۱۳۰داده بودن،من فک میکردم ۱به ۲۵۰ هستش،،اما احتمالش بیشتر بود که خداروشکر ففط یه احتمال بود

عزیزم نگران نباش الان تازگی به خیلیا این ریسکو میدن بخدا،ما به ابجیم که گفتن هممون داشتیم دغ میکردیم میگفتیم حتما حتما درسته،ولی سونو های ابجیم همه سالم بودن و فقط ازمایشش مشکل داشت،فقط ارامشتون رو حفظ کنید و نذر کنید و دعا کنید،انشاالله که منفیه،میدونم چه حالی دارین،اما بخدا شما باید به اون روحیه بدین،نذارین زیاد فکرو خیال کنه براش بده

نگران پولش نباشین انشاءالله خدا خودش حلش میکنه،اما کاش بجای ازمایش سلفری، بره برای امینوسنتز، چون جواب امینوسنتز ۱۰۰درصد درسته ولی سلفری احتمال خطا داره...

اگه سن ابجیت زیاد باشه بخاطر اونم میتونن احتمال بدنا.

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،
سلام عزیزم،خوب هستی بله خدارو صدهزارمرتبه شکر ابجیم و نینیش خوبن هردو،بله گلم به ابجی من ریسک ۱به۱۳ ...

ممنون عزیزم که جوابم رو دادی خدا رو هزار مرتبه شکر که سالم هستش ایشاالله نی نی هر دو تاتون صحیح و سالم بیاد بغلتون

به خدا همش دارم دلداریش میدم ولی از درون داغونم دیگه چه برسه به خواهرم درباره سلفری اخه دکترش نگفت آمینو گفت بره سلفری خواهر شما چی آمینوسنتز داد؟

ای خدا خودش کمک کنه تو رو خدا دعا کنید براش 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم که جوابم رو دادی خدا رو هزار مرتبه شکر که سالم هستش ایشاالله نی نی هر دو تاتون صحیح و سا ...

ممنون عزیزم 😍 

فقط دعا کنید،نذر کنید،من خودمم داغون بودم ولی هی به ابجیم و مامانم روحیه میدادم،میگفتم هیچی نیست به خیلیا میگن،اما هر چقدرم دلداری بدیم باز اونا فکر وخیال میکنن،،استرس براش سمه.انشاالله به امید خدا سالمه سالمه. 

به ابجی منم دکترش نوشت برای متخصص،رفتن پیش متخصص، ابجیم گفته بود ازمایشی میخوام که ۱۰۰درصد باشه،اونم امینوسنتز رو نوشته بود،چون دکتر خودشم گفته بود سلفری احتمال خطا داره،و گفته بود بعضیا بعد سلفری بازم میرن برای امینو، میگم یعنی ۲جا خرج نکنه،امینو هم۵ملیونو نیم بود،سلفری۳ملیون،

عزیزم اگه سونوهاش خوبن و فقط ازمایشش مشکل داره نگران نباشین،،چون احتمالش خیلی خیلی کمه. 

براش دعا میکنم انشاءالله که منفیه

ممنون عزیزم 😍  فقط دعا کنید،نذر کنید،من خودمم داغون بودم ولی هی به ابجیم و مامانم روحیه میداد ...

ممنونم عزیزم که با حوصله جوابم رو دادی 

امروز رفته بود  برای ازمایش سلفری ایشاالله که به حق علی بچه صحیح و سالم باشه 

ممنون از دعاتون عزیزم 

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!می‌ترسم ،کنارم باش ......لطف خدا شاملم شد خدایا شکرت دخترم 28 دی 94 به دنیا اومد.وزن اولیه 76... وزن الان 71.. وزن هدف اول 70 ..وزن هدف دوم 68 .....5 کیلو کم کردن وزن در عرض 3 ماه فقط با کم خوری همه چی میخورم ولی کم 💪💪💪💪
ممنونم عزیزم که با حوصله جوابم رو دادی  امروز رفته بود  برای ازمایش سلفری ایشاالله که به ...

خواهش میکنم عزیزم 

انشالله که سالمه،فقط روحیتون رو از دست ندین.خدابزرگه.

ممنونم عزیزم که با حوصله جوابم رو دادی  امروز رفته بود  برای ازمایش سلفری ایشاالله که به ...

سلام عزیزم خوبی 

چه خبر، انشاالله که نینی ابجیتون سالم بود دیگه؟؟؟

من درگیر زایمان و بچه داری بودم یلحظه شما یادم افتادی گفتم بپرسم

سلام عزیزم خوبی  چه خبر، انشاالله که نینی ابجیتون سالم بود دیگه؟؟؟ من درگیر زایمان و بچه داری ...

سلام عزیز دلم واااای خدا رو شکر زایمان کردی الهی شکر خودت و نی نی چطورید خیلی خیلی قدمش مبارکتون باشه ایشاالله 120 سال کنار هم باشین و خدا براتون حفظش کنه زایمانت چطور بود طبیعی بودی یا سز ؟

فدای تو که یادم بودی ممنون از مهربونیت با وجود بچه داری و مشغله یادم بودی خدا رو هزاران مرتبه شکر بچه سالم بود آزمایش سلفری و سنوی آنومالی داد بچه سالم بود ممنون از دعاهات عزیزم

سلام عزیز دلم واااای خدا رو شکر زایمان کردی الهی شکر خودت و نی نی چطورید خیلی خیلی قدمش مبارکتون باش ...

سلام عزیزدلم خوبی 

خيلي ممنون از دعای قشنگت،  زایمانم سزارین بود عزیزم، خداروشکر هم خیلی سخت نبود، 

وای عزیزم خدارو صدهزارمرتبه شکر که نینی سالمه

بهت که گفتم استرس الکی نگیرید،به خیلیا تازگی احتمال اینو میدن نمیدونم چرا. 

انشاالله عروسیشوببینین عزیزم، سالم وصالح بدنیا بیاد،  زیرسایه پدرومادرش بزرگ شع الهی.

بخدا خیلی خوشحال شدم، چون استرس هایی که شما کشیدینو ماهم کشیدیم میدونم چقدر سخت بود

زریشیم عزیزم ممنونم عزیزم 

راستی سوالی داشتم برای سزارین بیهوشی بودی یا از کمر بی حس بودی 

اگر از کمر بی حس بودی چه جوری بود چه حسی داشتی ایا چیزی رو احساس میکردی ترس داشتی میشه اگر بیحسی از کمر بودی برام یه کم بیشتر توضیح بدی و اینکه خرج بیمارستان و دکتر چقدر شد خصوصی رفتی یا دولتی شرمنده سوالهام زیاد شد 

زریشیم عزیزم ممنونم عزیزم  راستی سوالی داشتم برای سزارین بیهوشی بودی یا از کمر بی حس بودی  ...

سلام عزیزم بله چشم یکم توضیح میدم برات

اره گلم بیحسی از کمر بودم،به من وقت دادن برای سزارین گفتن ساعت۵اینجا باش بستری شو،ماهم ۵بیمارستان بودیم،کارای بستری رو کردیم و بعد از خانواده جدا کردن و بردن بخش تا وقت عمل شه،خلاصه تا ساعت۹که برم بردنم برای عمل، خیلی سخت گذشت خیلی خیلی استرس داشتم،۳نفر تو اتاق بودن،دکتر من و یکی از اونا یکی بود،اومدن برامون سوند وصل کردن که خیلی راحت بود،من خیلی میترسیدم ولی راحت بود،بعد اونارو بردن بعد نوبت من شد،رفتیم بخش عمل،یکمم اونجا منتظر موندم تا بلاخره ۹ونیم رفتم اتاق عمل،دوتا دختر بودن تو اتاق یکی داشت وسایل بچروحاضرمیکرد یکی منو نشوند روتخت و رفت یه مرد رو صداکرد تا بیان بیحسم کنن،مرده اومد وامپولو حاضر کرد من داشتم از استرس و ترس میمردم خیلی نگران بودم اما بخدا امپول اصلا دردنداشت فقط یه لحظه که میرسه به نخاع یه درد۲،۳ثانیه ای داری که زود میره،برای من چون چاق بودم چندبارامپول رو زد تا به نخاع برسه،بعد کم کم بیحس شدم،هی میگفتم منو عمل نکنیدا من میفهمم میگفتن باشه بخاب الان نمیفهمی😂اما خب ادم استرس داره میدونه دیگه میخان عملش کنن.اما هیچی نفهمیدم از برش و اینا اما وقتی بچرو در میارن خب ادم حس میکنه، درد نه ها،یه سنگینی، بعد کم کم انگار خابت میاد،بعد عمل که هیچی نمیفهمی میبرنت ریکاوری یه۲ساعت تو ریکاوری میمونی،منو اومدن تو ریکاوری ۲بار شکممو فشار دادن که واقعا اون فشاردادن خیلی سخته که،۱یا۲دقیقه میکشه هربار،بعد بردنم بخش یکم درد داشتم تو شکمم و کمرم اما قابل تحمل،بعد رفتن به بخش میان برات شیاف و سرم میزنن بعد کم کم بیحسی رفت که من درد نداشتم باز اومدن شکممو فشار دادن،بعد چند ساعت اومدن کمکم کردن پاشم،که اگه یهویی با کمک پاشی دردت کمتره تا یواش یواش پاشی،بعد پاشدن خیلی راحت شدم من،یکم راه رفتم بعد خوابیدم باز،بعد گفتن دیگه خودت هربار پاشو راه برو تاسریعترم خوب بشی،هیم شیاف میزدن خودشون برام،خلاصه اونجوری که من فکرمیکردم سخت نبود،شاید من نصف چیزی که فکرمیکردم اذیت شدم،بعدفرداش ساعت۱مرخص شدمو اومدم خونه که بازم برام شیاف و ویتامین و یکم قرص داده بودن،بعد۱۰روزم رفتم مطب برای ویزیت،عمل من با لیزر بود و بخیه کشی اینا نداشت،اره گلم دکتر داشتم خودم،تو بیمارستان خصوصی شمس،هزینه عملم شد۸تومن کلا،ولی خیلی راضیم،خیلی خوب بود

سلام عزیزم بله چشم یکم توضیح میدم برات اره گلم بیحسی از کمر بودم،به من وقت دادن برای سزارین گفتن سا ...

واای مرسی از این همه محبتت خواهری گل واقعا شرمندم کردی با وجود بچه داری انقدر قشنگ و با حوصله جوابمو دادی یک دنیا ازت ممنونم خدا بچت رو برات حفظ کنه عزیزم

سلام خوب هستین نتیجه ازمایش خواهرتون چی شد بلا رفع شده انشالله

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
واای مرسی از این همه محبتت خواهری گل واقعا شرمندم کردی با وجود بچه داری انقدر قشنگ و با حوصله جوابمو ...

فداتشم عزیزم خواهش میکنم.ایشالله که تونسته باشم راهنماییت کنم

سلام خوب هستین نتیجه ازمایش خواهرتون چی شد بلا رفع شده انشالله

بله عزیزم خدا رو شکر به خیر گذشت 

فداتشم عزیزم خواهش میکنم.ایشالله که تونسته باشم راهنماییت کنم

بله عزیزم چرا که نه از راهنماییت استفاده کردم ممنونم عزیزم راستی خواهرتون به سلامتی زایمان کردن بچه هاتون جنسیتشون چیه ؟چند ماه با هم فاصله دارن نی نی هاتون؟

راستی اینکه دو تا خواهر با هم حامله میشه چه حسی داره ؟سخت نیست ؟اون وقت کی کمتون میکرد برای زایمان و بچه داری ؟