2777
2789

سلام وقت بخیر

کسی بوده به بچش هورمون رشد بزنه؟ سیناتروپین

دخترم دچار بلوغ زودرس شده و امپول میزنه هرماه

از این ماه دکتر با توجه به آزمایش و نمودار رشدش براش هورمون نوشته 

سنش ده سال. وزن 40 و قد 144

من 157 همسرم 180

پیش دکتر سیاری فر میریم

حالا همش همسرم شک انداخته که مطمینم قدش بلند میشه نکنه هورمونم بزنه خیلی بلند بشه 

من خودم قدم کوتاهه خیلی اذیت میشم خیلی دوست دارم خداقل 165 بودم و از طرفی دخترم خیلی استرسی و اضطرابی هست و تازه پیش روانشناس میبرم چون قبلا الرزی تنفسی داشت اذیت شد و من واقعا موندم چه کنم

اگه تجربه ای دارید لطفا دریغ نکنید

ممنون میشم بهم یه سری اطلاعات بدی دخترم ۹ سالشه...موی زائد بدنش دراومد...بوی عرقش تند هست و سینه اش هم تقریبا رشد کرده...اینا میتونه بلوغ زودرس باشه؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم شربت رشد هم هست، تاثیری داره؟

ایا با رزیم درمانی یا کارهای دیگه هم میشه کاری کرد؟

یه دکتری بود جنوبی که برای تغذیه است و اصلا تغذیه ، پیجشو دارد؟

ممنون میشم بهم یه سری اطلاعات بدی دخترم ۹ سالشه...موی زائد بدنش دراومد...بوی عرقش تند هست و سینه اش ...

بله عزیزم دقیقا علایم بلوغه

دختر منم از 8 سالگی یکدفعه استخون ترکوند به اصلاح قدیمی ها و تو 9 این علایم بروز کرد

ممنون میشم بهم یه سری اطلاعات بدی دخترم ۹ سالشه...موی زائد بدنش دراومد...بوی عرقش تند هست و سینه اش ...

نه اینا توی ۹ سالگی طبیعیه 

من ۹/۵ ساله بودم ک سینه و موی زائدم رشد کرد 

۱۲/۵ پریود شدم 

قدم هم کوتاه نشد نسبت به مادرم خیلی بلندترم

منم ۱۵۸ ام...خوبه بابا چرا بیخودی عیب میذاری رو خودت😂

اخه من از خانواده خودم کوتاه ترینم 

و خانواده همسرم همه حتی برادرزاده اش که مادرش و پدرش کوتاه ترن قدش بلنده

نوه دخترا همه قد بلند و باریک

یعنی میگم جا داره با توجه به ژنتیک 

نه اینا توی ۹ سالگی طبیعیه  من ۹/۵ ساله بودم ک سینه و موی زائدم رشد کرد  ۱۲/۵ پریود شدم& ...

آخه من اینطور نبودم و اطرافیانم شک کردم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
نه اینا توی ۹ سالگی طبیعیه  من ۹/۵ ساله بودم ک سینه و موی زائدم رشد کرد  ۱۲/۵ پریود شدم& ...

البته باید ببرن آزمایش و اسکن مچ دست، استخوانی فقط این دو تا میگه واقعا بلوغه یا نه 

مهم ترین قضیه تو بلوغ زودرس اینه که با توجه به روند و سرعت تغییر و جواب ازمایش میگن بچه تو چه سنی عادت میشه که خب بعدش صفحه رشد هم بسته میشه

برای دخترم من سرعتش یکدفعه خیلی زیاد شد

البته باید ببرن آزمایش و اسکن مچ دست، استخوانی فقط این دو تا میگه واقعا بلوغه یا نه 

اگر میخواید ببرید خب ببرید هیچ ایرادی نداره 

اما من همسن دختر شما بود قدم همینقد بود حساس نباشید 

الان ۱۶۳ قدمه نسبت به مادری ک ۱۵۳ هست خوب رشد کردم