2777
2789

اگه لازم باشه برات دیواره میزاره که هزینش بیشتر میشه 

البته بدون دیواره هم میشه

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه لازم باشه برات دیواره میزاره که هزینش بیشتر میشه  البته بدون دیواره هم میشه

دیواره یعنی چطوری؟

منم دندونمو دوهفته پیش عصب کشی کردم، گفت نیاز به روکش نیست، حالا یه تیکه از دیواره ی دندونم شکست😔 میشه کاری کرد؟ 

مواد داخلش می ریزه یعنی؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید🙏🙏😍😍

دیواره یعنی چطوری؟ منم دندونمو دوهفته پیش عصب کشی کردم، گفت نیاز به روکش نیست، حالا یه تیکه از دیوا ...

نه مواد داخلش نمیریزه 

دیواره ینی ترمیم دندون گلم 

ینی اون قسمت از دندون که نیست رو مواد میزنم درستش می‌کنه 

البته بعد از عصب کشی روکش میکنن معمولا 

برای همین اگه یکم دیواره دندون ریخته باشه مهم نیست 

ولی خب اگر دندونت سالم می‌بود و بر اثر چیزی دیوارش میشکست میتونستی بری برات این تیکه رو درستش کنن‌

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
نه مواد داخلش نمیریزه  دیواره ینی ترمیم دندون گلم  ینی اون قسمت از دندون که نیست رو مواد ...

ممنونم🙏🙏🙏

یعنی الان برای من که عصب کشی شده، نمیشه ترمیم کرد؟

حتماً باید روکش بشه؟

خیلی اعصابم خورده  تو این کرونا یه باردیگه باید برم دندونپزشکی😔کاش از اول میگفت روکش میخواد!

ممنونم🙏🙏🙏 یعنی الان برای من که عصب کشی شده، نمیشه ترمیم کرد؟ حتماً باید روکش بشه؟ خیلی اعصابم ...

اکه مشکلی نداره 

میتونی سر فرصت بری 

حالا اگه میخوای مطمعن بشی و پولت هدر نره 

برو یه بار پیش دکترا نظرش رو بپرس 

ولی روکش بشه بهتره 

حالا بازم نظر دکترت درسته.