2777
2789

سلام مامانا... سه روزه دخترای مثل ماهم توی هفته ۲۹دنیا اومدن. و وزنشون ۱۲۰۰و ۱۱۰هستش الان ان ای سیو بسترین...میشه بیاین باهم حرف بزنیم...آمپول ریه هفته قبل زایمان زده بودم ..ویه ساعت قبل از زایمانمم زدن...بچها تووی شیشه ان هیچی راجبه این بچها نمیدونم...پرسیدم از پرستار گفت ک اکسیژنی ک توی شیشه اش وصل بوده از دیروز قطع کردن ...دکترشونم هر وقت میرم نیست ک قشنگ همچیو توضیح بده برام انقد گیجم...درد بخیه هام فراموش میکنم وقتی پیششونم...دستای کوچولو شون کبوده انقد ک رگ گرفتن ازشون....

فامیل نزدیک ما دو تا پسر داره که هر دو هفت ماهه به دنیا اومدن، به فاصله ۳ سال

سر اولی مثل شما نگران و هراسان بود و خب حق هم داشت.بچه اش توNICU بود و خودش حال بد و بی قرار

سر دومی راحت راحت بود! پسرهای الان ۹ ساله و ۶ ساله هستن و عالی 

فقط اینکه کم رو نباش و دایم از دکتر و پرستار توضیح بخواه 

خیلی مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل نزدیک ما دو تا پسر داره که هر دو هفت ماهه به دنیا اومدن، به فاصله ۳ سال سر اولی مثل شما نگران ...

جوابی نمیدن فقط میگن خانوم تا بچها از این در نرن بیرون نمیشه بگیم خوبه وضعشون یا نه....میگن بگیم خوبه یهو درمان و دستگاها جواب ندن خود شما از ما توضیح میخوای... 

خیلی سخته این روزا همش دوست دارم یکی از خواب بیدارن کنه

ببین الکی خود خوری نکن.اگه تو دستگاهن بهشون رسیدگی میشه.قسمت باشه ایشالا میمونن برات .ببین دوست منم ماه پیش زایمان کرد یکی از بچه هاش 1800 بود الان حالش خوبه خوبه.هی نرو سر دستگاه دست و پاهاشونو نگا کن.کبود میشه دیگه...دست خودتم الان ی سرم الکی بزنی کبود میشه.ریلکس باش.بشین دعا بخون فقط بالا سرشون.

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه
جوابی نمیدن فقط میگن خانوم تا بچها از این در نرن بیرون نمیشه بگیم خوبه وضعشون یا نه....میگن بگیم خوب ...

خداروشکر ک آمپول ریه رو زودتر زده بودی ،امیدت ب خدا باشه انشالله حالشون خوب میشه زود میان بغلت😊،من ک 26هفته زایمان کردم و پسرم بعد 5روز از پیشم رفت 😞

خدایا شکرت واسه داشتن یه دخمل شیطون 🙏👼        خدا جون خودت کمکم کن تا مادر خوبی واسش باشم.
ببین الکی خود خوری نکن.اگه تو دستگاهن بهشون رسیدگی میشه.قسمت باشه ایشالا میمونن برات .ببین دوست منم ...

خیلی کوچولو ان تا حالا از این بچها ندیده بودم از نزدیک وقتی دیدم شوک شدم الانم دارم باهاش کنار میام کم کم...همش میگم ای کاش حداقل ۱۵۰۰میشدن اینجوری روند بهبودیشون بهتر پیش میرفت

سلام عزیزم مبارکتون باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط بایدصبورباشی چ الان چ وقتی مرخص شدن بسلامتی ،ان آی سیو بهترین مکان برای بچه هاتونه نگران نباش عزیزدلم منم پسرم پره ترم بود یعنی زوددنیااومدیه هفته ان آی سیوبود،خیلی زودگذشت هفته بعدمیشه یکساله پسرم فقط آروم باش وهروقت اجازه دادن بغلشون کن 

سلام عزیزم مبارکتون باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط بایدصبورباشی چ الان چ وقتی مرخص شدن بسلامتی ،ان آی ...

مرسی عزیزم امشب اجازه دادن ک برم بغلشون کنم قربونشون برم من میدن بغلم 

خیلی کوچولو ان تا حالا از این بچها ندیده بودم از نزدیک وقتی دیدم شوک شدم الانم دارم باهاش کنار میام ...

من مامانم ان آی سیو کار میکرد.انقد دیدمممممممم...اوف تا دلت بخواد.نترس.هی ام این مامانا میومدن میشستن با اون حال نزار خودشون گریه میکردن...حالا این گریه اونا هیچ کمکی نمیکردا فقط حال خودشون بدتر میشد.دیگه کاریه ک شده دیگه....راست میگن فقط باید صبوری کنی.کار دیگه از دست تو بر نمیاد.

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه
من مامانم ان آی سیو کار میکرد.انقد دیدمممممممم...اوف تا دلت بخواد.نترس.هی ام این مامانا میومدن میشست ...

درست میگی عزیزم...خدا کمک کنه بچهامو زودتر جون بگیرن خوب بشن بیان خونه