2777
2789

من که یکسال باردار نشدم دیروز رفتم سونو داخلی دادم گفتن کیست داری حالا نمیدونم این کیست کی میره که باردار بشم   

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که یکسال باردار نشدم دیروز رفتم سونو داخلی دادم گفتن کیست داری حالا نمیدونم این کیست کی میره که ب ...

قرص ال دی بهت میده رفع میشه انشالله که دیگه کیست نداری و نداشته باشی و زود باردار بشی بچه سااالم سالم و صالح

قرص ال دی بهت میده رفع میشه انشالله که دیگه کیست نداری و نداشته باشی و زود باردار بشی بچه سااالم سال ...

آره ال دی بم داد نمیدونی تا چند ماه مصرف کنم   چون خودش بم گفت ماه دیگه باید قرص قط کنی دوباره سونو بدم ببینم رفع شدن یانه. بعدشم خیلی ممنون قربونت برام دعا کردی  من پسر میخوام  پسرم فوت کرد 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
آره ال دی بم داد نمیدونی تا چند ماه مصرف کنم   چون خودش بم گفت ماه دیگه باید قرص قط کنی دو ...

انشالله ...خدابیامرزدش ناراحت شدم ...یه دوره سه ماه تجویز میکنن برای منم سه ماه نوشته بعد برم سونو

رازیانه رو چجوری میخوری ؟ دم میکنی  میکوبی  یادعرقشو مصرف میکنی

یه ق غذاخوری میریختم لیوان ابجوشم میریختم روش ودرش نعلبکی میزاشتم بعداز چنددیقه ازصافی رد میکردم میخوردم

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
یه ق غذاخوری میریختم لیوان ابجوشم میریختم روش ودرش نعلبکی میزاشتم بعداز چنددیقه ازصافی رد میکردم میخ ...

ممنون ...تاثیرم داشت؟

شما داروهای دیگه هم استفادع کردین؟

نتیجه دادن

ممنون ...تاثیرم داشت؟ شما داروهای دیگه هم استفادع کردین؟ نتیجه دادن

من تنبلی تخمدان داشتم دکترم از همون اول گفت6 ماه دیگه نتیجه میگیری برام دوفاستون نوشته بود اخرین بارکلوموفین هم نوشته بود درکنارش هرازگاهی هم رازیانه میخوردم که ماه 6ام نتیجه گرفتم 

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍