2777
2789
عنوان

اون مامانایی که بچه ۲سال و نیم دارن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۲سالشون سایز پاشون ۲۳

سلام گلم

اگر انلاین شدین میشه لطفا بهم پیام بدین؟؟؟

من سرچ میکردم اتفاقی این تاپیک شما رو دیدم.

دوقلو دارم و رشد یکیشون کمه مخصوصا دور سر و اب دورش کمه خییییلی نگرانم شرایطم مثل اون وقتای شماست لطفا راهنمایم کنید😭😭😭😭😭💔

سلام گلم  اگر انلاین شدین میشه لطفا بهم پیام بدین؟؟؟  من سرچ میکردم اتفاقی این تاپیک شما ...

سلام عزیزم دوقلوهای منم رشدشون عقب بود که تا هفته ۳۵ هرهفته سونو داپلر میکردم ۱۰روز بیمارستان بستری بودم که هر روز صدای nstبگیرن که اگه مشکلی بود زایمانم کنن که اخر سر ۳۶هفته زایمان کردم بخاطر این رشدشون عقب بود شکمم جا واسه رشدشون نداشت چثم ریزه ولی خداروشکر بچه هام سالمن و دستگاه اصلا نرفتن فقط وزنشون کم بد

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
سلام گلم  اگر انلاین شدین میشه لطفا بهم پیام بدین؟؟؟  من سرچ میکردم اتفاقی این تاپیک شما ...

فقط تحت نظر ی دکتر خوب باشید همین من از دکترم فوق العاده راضی بودم دکترم بهم اطمینان داده بود که بچه ها سالمن شما هم به دکترت اطمینان کن انشالله به سلامتی میگذره

سلام عزیزم دوقلوهای منم رشدشون عقب بود که تا هفته ۳۵ هرهفته سونو داپلر میکردم ۱۰روز بیمارستان بستری ...

وای خیلی ممنون از دلگرمیتون گلم. من خیلی زیاد نگرانم. کلی آب خوردم و سونو دادم بعده دو هفته آب دور اون یکی که کم بود همونطور موند. اب دور اون قل که نرمال بود حداکثر شد.

الان تقریبا دور سرش و همه چیش نرماله فقط رشدش ۲ هفته کمتره و بیشتر نشده. روده ش اکوژن دیده شده.😭😭😭😭

من بعده سااااالها نازایی بی علت خدا سورپرایزم کرد و بهم دادسون. الان هفته بیست هست یکیشون و اون یکی ۱۸.

واقعا نگرانم همش در حال سرچم😭😭😭😭

شهرستانم هستم اصلا بهترین دکتراش هم رفتم فقط تو دلم رو خالی میکننولی بازم امیدم به خداس

میبخشید از هفته چندم تا هفته چندم رشدشون عقب بود؟؟؟  و چقدر رشدشون عقب بود؟؟؟

2هفته عقب بودن والا یادم‌نیس فک کنم از ۳۲هفته به بعد رشدشون کم شد اگه شراطیتشو داری برو بیمارستان محب یاس اونجا قشنگ سونو میکنن خودشون هرچی باشه راهنماییت میکنن کلا بیمارستان زنان و زایمان دکتراش خوبن