2777
2789

سلام من دو ماه لتروزول خوردم ماه دوم لتروزول آمپول hcg زدم ولی نشد 🥺حالا دکترمو عوض کردم چون با ۲ماه گفت بیا آی یو آی منم نرفتم .....

حالا این دکترم دو ماه کلومیفن داده با متفورمین این ماه دوم بود خوردم و الان ۲۹سیکلمه فردا پس فردا موعدمه بیاین بگین چ کردین ک زود نتیجه گرفتین و اینکه دکترم گفت اگه نگرفت آمپول میدم بهت .....

پسرم تو تنها دارایی منی 🧿💙خداجونم مراقب سورنای من باش🫀👶🏻🤰🏻

اجی من اولین ماه اقداممه سنو واینا همچی قبل دادم و سالم بودم فقط ویتامین دی کم بود پریودامم منظمه اجی این چیرایی ک گفتی اگ چندوقت باردار نشدم برم دکتر بهم میده 

۲۶ باید پریود شم هرچی بیبی چک میزنم منفیه اما خیلی واژنم و کمرم درد میکنه امروزم ترشح قهوه ای اومد اما دیگ مطمئنم باردار نیستم چون بیبی چکم منفیه

خواهر منم ۳نسخه لتروزول مصرف کرد دکتر گفت فره آی یو آی

دکترشو عوض کرد. جدیده بهش کلومیفن و... داد. نشد. مشاوره یک دکتر متخصص تر رفت، بهش ۲نسخه داد نشد.

دست آخر متخصص نازایی که رفت، گفت دیگه از بس ازین داروها خوردی، بدنت به بعضی داروها جواب نمیده، آی یو آی هم جواب نداد. دست آخر آی وی اف اقدام گرد. البته هنوز در اقدامه. تموم نشده

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی من اولین ماه اقداممه سنو واینا همچی قبل دادم و سالم بودم فقط ویتامین دی کم بود پریودامم منظمه اج ...

منم ازمایشامو دادم قبل با داری ولی خب ب دکتر گفتم می‌خوام زود باردار بشم ۵ساله ازدواج کردم و امیال بفکر بچه افتادم و می‌خوام زود نتیجه بگیرم برا همین قرص و آمپول داد 

ولی این دکترم گفت زوده ی سال باید طبیعی اقدام می‌رفتی 

خواهر منم ۳نسخه لتروزول مصرف کرد دکتر گفت فره آی یو آی دکترشو عوض کرد. جدیده بهش کلومیفن و... داد. ...

اره منم شنیدم ک نباید زیاد دارو خورد چون بدن عادت می‌کنه بهش نمی‌دونم چ کنم 🥺🥺🥺ایشالا ک با ای وی اف نتیجه بگیرن 

عزیزم من ماه اول با لتروزول باردار شدم  ولی بدنا با هم فرق داره خانومی شماهم انشالله نتیجه ببی ...

چ خوب 🤩🤩🤩🤩امیدوارم مرسی 

سلام عزیزان. منم تنبلی تخمدان دارم. کلومیفن داد. 4 روز خوردم. روز آخرش نخوردم چون تخمدان‌ها به شدت درد گرفته بود.

الان از موعد پریودم 10 روز گذشته اما بی بی چکم هم منفیه.

با کلومیفن میشه هم باردار نبود هم پریود نشد؟

منم با دو دوره لتروزول و آمپول اچ سی جی باردار شدم ایشالا شمام نتیجه میگیری 

وای چ خوب ایشالا بسلامتی بغلش بگیری 🤩🤩🤩

سلام عزیزان. منم تنبلی تخمدان دارم. کلومیفن داد. 4 روز خوردم. روز آخرش نخوردم چون تخمدان‌ها به شدت د ...

خب برو از ممکنه بی بی نشون نده