2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قانونی وجود نداره که حتما غذا بدی تایم نهار بهشون بگو میتونید برای اسنراحت و نهار برید خونه بعد بعدازظهر بیاید که اونا فکر نکنن شما قراره غذا بدی اینجوری بهتره خاله من همیشه بهشون میگه 

کاش از اول شفاف در مورد این موضوع حرف میزدین.

پدرشوهر من رنگ کار اورد، خودشون گفتن ما از خونه غذا میاریم.

ولی پدرشوهرم براشون گوجه و تخم مرغ و منیر و نون هر روز میزاشت تو یخچال اگر خواستن بردارن.

البته خونه ی ما بودن خودشون و کنار کارگرا نبودن

پارسال خونمون تعمیرات داشتیم ناهار دادم 

ولی چند سال پیش چند تا کابینت ساز اومدن ناهار ندادیم خیلی ناراحت شدند البته همسرم هزینه ناهار رو باهاشون حساب کرد اون موقع خونه خالی بود و من و همسرم عقد بودیم تجربه نداشتیم 

کاش از اول شفاف در مورد این موضوع حرف میزدین.پدرشوهر من رنگ کار اورد، خودشون گفتن ما از خونه غذا میا ...

درسته ، آشنای دور بود رومون نشد 

دیروز و امروز خودمون خونه‌ایم 

از فردا خونه نمیمونیم 

دیروز غذا گرفتیم 

امروزو موندم چه کنیم

درسته ، آشنای دور بود رومون نشد دیروز و امروز خودمون خونه‌ایم از فردا خونه نمیمونیم دیروز غذا گرفتیم ...

شرط میبندم منتظر ناهارن.

اگر رودرواسی نداری کلا، ادم راحتی هستی، یه املت مشتی بزن ، شوهرم ۴ تا سنگک تازه بخره، خیلیم عالیه.

اونا منتظرن دیگه.

قدم اول دیروز خودت برداشتی دیگه.

به نظر من بگو از فردا نیستم، ناهارتون پای خودتون.

فقط بگو از فردا ما وقت ناهار نیستیما، دیگه دوزاری خودشون می افته.

راستش عرف نیست دیگه به رنگکار غذا بدی، مگر طرف خودش لطف کنه

شرط میبندم منتظر ناهارن.اگر رودرواسی نداری کلا، ادم راحتی هستی، یه املت مشتی بزن ، شوهرم ۴ تا سنگک ت ...

همسرم بیرونه 

بهش بگم زنگ بزنه بپرسه ازشون که ناهار برنامتون چیه ؟! 

اگه گفتن هیچی ، امروزم بخره 

دیگه از فردا خودشون یه فکری بکنن