2777
2789

دیشب ساعت ۴اومد خونه..

شک کردم بهش که چیزی مصرف کرده باشه اخه خونه دوستش بود.

ازصبح که خوابیده بزور ساعت ۱ بیدارش کردم منو رسوند درمانگاه دوباره برگشت خونه خوابید تا الان خوابه..

ملاتونین شاید خورده انشالله خیره

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا چقد گیر میدی .دیشب ک گفتی لابد مواد مصرف کرده.اخه مگه مواد الکیه .کسی ک مواد مصرف کنه دیگه نمیتونه مصرف نکنه باید مدام بکشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

تایم زیادی خوابه طبیعی نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ملاتونین چیه؟

یه قرص خواب آور 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

اره مشکوک میزنه 

ولی قاعدتا اگه موادی چیزی باشه الان باید سرحال باشه ... 

در‌ جهانم همه چیز نیکوست 🫀 تخصصم مستقل کردن دختراست اونم با اینستا با درامد ماهی بالای ۲۰ میلیون تومان🪽💕🦾