2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما هم اينطوري هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 160 پست

سلام خانمی خونواده شوهرت هم خارج هستن کدوم کشورید...دختر جان ویلسون کن چیکار داری ملا شماره هاشونو پاک کن کم کم از ذهنت پاک بشن..برو بگرد تفریح کن...میدونن تو بافرهنگی خودشونو در سطح تودممیدونن کشیدن کنار..ب بچه آن یاد بده چیکارعمع عمو داره ..وقتی سالی یبار هم نمی‌بینید پیام و عکس ب چه دردی میخوره پاک شماره هاشونو ویلسون کن...پیامک دادن این بار بگو شما ...بعد بگو ببخشید شماره ها پاک شده نشناختم فعلا عکسی ندارم گوشیمو عوض کردم چیزی نیست..چه الکی الکی درگیرشوتی

ناراحت نيستي از اين وضع؟ اصلا اونها با بچت تلفني هم حرف نميزنن ؟  با خودت چي ؟ شما هم خارج هست ...

چرا هفته ای یه بار تا دوبار با عموی کوچکشون ومادربزرگشون حرف میزنن .نه من ایرانم ،یه بارم وقتی دوسالشون بودن رفتیم دیدنشون، ولی چون دورن دیدار ازنزدیک‌ندارن همش تلفنی 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا هفته ای یه بار تا دوبار با عموی کوچکشون ومادربزرگشون حرف میزنن .نه من ایرانم ،یه بارم وقتی دوسال ...

باز خوبه كه تلفني اين معرفت رو دارن با يچت حرف بزنن. مال من همشون يد هستند 

سلام خانمی خونواده شوهرت هم خارج هستن کدوم کشورید...دختر جان ویلسون کن چیکار داری ملا شماره هاشونو پ ...

چند تاشون همين جا هستند و بقيه ايران. وقتي اومدم اينجا خوشحال بودم شوهرم فاميل داره و تو غربت تنها نيستيم ولي از همون اول بدون اينكه من رو بشناسن به شوهرم گفتند كه خودت تنها بيا و زنت نياد و ما حوصله نداريم. اصلا ديوونه هستند به خدا.

و أما مشكل من با خواهر شوهرم اين هست كه اگر من عكس نفرستم به شوهرم ميگه. من هميشه از شوهرم ميترسم و نميخوام فكر كنه من بدجنس هستم و از قصد نميفرستم. چون مطمين هستم كه اگر جواب پيامش رو ندم زود به شوهرم خبر چيني ميكنه. شوهرم هم رو من خيلي حساس هست چون من هميشه از خانوادش ايراد گرفتم براي همين ادم بده من بودم و اونها هميشه از نظرش خوب هستند چون اب زير كاه هستند. 

راستش اصلا نميدونم چيكار كنم. خودم بعد اين همه سال مطمين شدم كه اونها بدجنس هستند. مثلا من به خواهر شوهرم يكبار پيام دادم و كارش داشتم ولي جوابم رو نداد. بعد چند روز كه دوياره براش زدم برام نوشت كه مسافرت هستم. در حالي كه تو همون روزها يا شوهرم ساعتها حرف زده و من از مكالماتشون فهميدم. كلا ادمهاي متظاهري هستند و دروغگو. ولي من به شوهرم نميتونم ثابت كنم چون شوهرم اصلا دوست نداره در مورد خواهرهاش بهش بگم. 

در مورد عكس هم خوب خيلي زورم اومد من كلي عكس دادم و گفتم شما هم بفرستيد كه در جواب گفت كه عكس ندارم از بچه هام و هر وقت ديدمشون برات ميفرستم. در حالي كه دروغ ميگه. من خيلي اين رفتارها ناراحتم ميكنه. ولي واقعا نميدونم چيكار كنم. اصلا ادمهاي خونگرمي نيستند. ادم رو با رفتارشون ناراحت ميكنن. 

به نظرت چيكار كنم در مقابلشون كه پيش شوهرم هم عزيز باشم ؟

واسه خودت ی سرگرمی درست کن ..ی چیزی یا کاری که وقتی انجامش میدی دیگه فکرت جای دیگه راه نمی ره..من ما ...

راستش من حتي درس هم ميخونم بهشون فكر ميكنم. تقريبا هر كاري ميكنم حتي وسط مهموني هستم بهشون فكر ميكنم. ميدونم اين ايراد من هست ولي واقعا نميدونم چيكار كنم. اصلا فكر نميكردم گير اين خانواده بيمار بيقتم 

فقط پیام میده عکس بده؟😂😂😂😂 جالبه. دیر سین کن و بگو دستم بند بود. یه عکس بفرس عیبی نداره بزار ...

اره بخدا: تو اين يك سال اصلا پيام نداده بود. گرفت به شوهرم هي گفته عكس بفرست و اون هم تنبله. براي همين براي من فرستاد پيام رو و منم كلي عكس براش فرستادم. البته هدفم اسم بود كه بسوزه و بدونه ما خيلي هم زندگيمون خوب هست. 

بعد براش در پايان زدم كه شما هم عكس بفرستيد و نوشت كه عكس بچه هام رو ندارم !!!

واقعا عجيب هستند و ديوانه. اصلا نميدونم راه برخورد دوست چي هست يا اينجور ادمها . به شوهرم هم گفتم حق رو داد به خواهرش و گفت تو خيلي حساسي و شايد چاق شده و .....

متاسفم ولی زندگی همیشه همونی نمیشه که ما دلمون میخواد 

شما با خانواده شوهرت چطور كنار ميايي؟ به منم كمي سياست ياد بده. راستش مادر من هيچوقت چيزي يادم تداد و من خيلي در مورد خانواده شوهر ناراحتي كشيدم. 

شما با خانواده شوهرت چطور كنار ميايي؟ به منم كمي سياست ياد بده. راستش مادر من هيچوقت چيزي يادم تداد ...

من هفته ای یکبار یکی دو ساعتی با شوهرم میریم خونشون .ناهار شام دعوت کنن میرم دعوتم نکنن نمیرم .. کلا وقتی ازشون دورم آرامشم بیشتره 

من هفته ای یکبار یکی دو ساعتی با شوهرم میریم خونشون .ناهار شام دعوت کنن میرم دعوتم نکنن نمیرم .. کلا ...

خودت هم دعوت ميكني؟ به خواهر شوهرهات زنگ ميزني؟ 

كسي از خانواده شوهرت به تلفن خودت مستقيم زنگ ميزنه؟

اين خيلي خوب هست كه شوهرت بدون تو نميره. شوهر من بدون من ميره

خودت هم دعوت ميكني؟ به خواهر شوهرهات زنگ ميزني؟  كسي از خانواده شوهرت به تلفن خودت مستقيم زنگ ...

نه اونا زنگ میزنن نه من  زنگ میزنم بهشون ..دعوت هم یکبار کردم تا حالا اونم خودشونو گفتم بیان غذا درست کنن چون یاد ندارم تعداد بالا غذا بپزم..شوهرمم بدون من گاهی میره ..هم خونه مامانش هم خواهرش  ..من ولی همون هفته ای یبار بیشتر نمیرم ..

اره بخدا: تو اين يك سال اصلا پيام نداده بود. گرفت به شوهرم هي گفته عكس بفرست و اون هم تنبله. براي هم ...

تو هم دفعه دیگه عکس نده بگو عکسای گالریم پاک شده ندارم.

مثل خودش رفتار کن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
تو هم دفعه دیگه عکس نده بگو عکسای گالریم پاک شده ندارم. مثل خودش رفتار کن

اره اين كار رو ميكنم. اخه ميدوني مشكل من شوهرم هست. ميدونم اول هميشه به شوهرم ميگه و از اون ميخواد. اون هم اصلا براش اينها مهم نيست و زود ميفرسته اگر تو گوشيش باشه . چون ممكنه عكسها زشت بفرسته براي همين من زود دست بكار شدم. البته واقعا خواستم ببينه كه ما خوب هستيم و خوش . اخه مطمين هستم كه بدجنس هستن و مطمين هستم كه نشون بقيه ميده عكسها رو . 

نميدونم چه مرگش هست كه عكس نميده و هر وقت ميخواد زنگ بزنه به تلفن شوهرم ميزنه. خيلي هم باهاش حرف زدم ولي فايده نداشت. مادرم هم باهاش حرف زد ولي اونها هميشه كار خودشون رو ميكنند شما چطور؟ مال شما هم اينطور هستند؟ 

اره اين كار رو ميكنم. اخه ميدوني مشكل من شوهرم هست. ميدونم اول هميشه به شوهرم ميگه و از اون ميخواد. ...

نه من شوهرم بهشون رو نمیده.البته اونا حسودتر از این حرفان که بخوان از ما عکس بخوان😂😂😂

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........