2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شما هم اينطوري هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 160 پست
اره دقيقًا اينطور هست. خيلي پيلشون كردم و رابطه ميخواستم. به خدا نه سواد دارن و من خانواده و نه قياف ...

کمتر بهشون اهمیت بده درست میشه ایشالا

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
شوهرم اوایل ازدواج مامانش دوبهم زنی میکرد بعد که ازسرکار میومد بهش میگفتم مامانش کتمان میکرد وشوهرم ...

خوش بحالت. شوهرت چي ميگه؟ خودش تنها ميره خونشون؟

بمن هم ياد بده چيكار كنم از فكرشون بيام بيرون. 

همش كارهاشون و بي محليشون تو ذهنم هست.

دفعه بعد بگه عكس بفرست خواهر شوهرم چي بگم؟ البته بگم سالي يكبار ميگه ولي من ميفرستم چون ميدونم اول به شوهرم ميگه بفرست و اون نفرسته بمن ميگه. اگرم كن نفرستم به شوهرم گله ميكنه. شوهرم هم از زير سنگ شده عكس زشتهامون رو براش ميفرسته. 

هر وقت بهش گفتم عكس بفرست ميگه از بچه ها عكس ندارم ديدمشون عكس ميگيرم. اخه بچه هاش يزرگ هستند و شهر ديگه. 

ولي ميدونم دروغ ميگه. شوهرم هم اين رفتارها عين خيالش نيست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالت. شوهرت چي ميگه؟ خودش تنها ميره خونشون؟ بمن هم ياد بده چيكار كنم از فكرشون بيام بيرون.&nbs ...

من توی عقد وقتی دیدم آدم نیستن.و خیلی اذیتم کردن.

دیگه عاقل شدم خودمو کشیدم کنار.

بعد عروسیمم خییییییلی کم رفتم اونجا شاید ماهی یه بار یا چند ماهی یه بار.تماس با هیچکدوم نمیگرفتم.

کم کم قطع رابطه کردم.خیلی راحتم.هر وقت رفتم اونجا عصبیم کردن.

بهشون نزدیک نمیشدم.و خودمو دور گرفتم.

همسرم چون میدونه اذیتم کردن چیزی نمیگه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اخ دقيقًا مثل خواهر شوهرهاي من. تا حالًا نشده بمن زنگ بزنن ولي پشتش به شوهرم پيام ندن كه ما به زنت ز ...

اره بدجنسن...باعمش ...مادربزرگش ...اونم زنگ میزنم...این دوتابامعرفتن وخارچشم مادرشوهرم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
خوش بحالت. شوهرت چي ميگه؟ خودش تنها ميره خونشون؟ بمن هم ياد بده چيكار كنم از فكرشون بيام بيرون.&nbs ...

هی باهاشون حرف نزن بگو عکس بفرست بیخیالشون باش.

اگر آدم های خوبی هستن.که باهاشون رابطه داشته باش ولی صمیمی نه 

اگرم خوب نیستن بیخیالشون شو کم کم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
من توی عقد وقتی دیدم آدم نیستن.و خیلی اذیتم کردن. دیگه عاقل شدم خودمو کشیدم کنار. بعد عروسیمم خییی ...

منم تو عقدم خیلی اذیتم می کنن.همش دنبال بهانن و ...بهت نمیگن چرا نمیای یا به شوهرت نمیگن؟

کمتر بهشون اهمیت بده درست میشه ایشالا

والا كمتر هم اهميت دادم ولي همچنان همونجور هستند. به بي محليشون ادامه ميدن. 

مادرم اينجاست و از بچه ما نگهداري ميكنه تو اين يكسال به شوهرم زنگ ميزنه براي عيد حتي شعور نداره بگه گوشي رو بده به مادر زن برادرم. به احترام بزرگتر بودنش 

منم تو عقدم خیلی اذیتم می کنن.همش دنبال بهانن و ...بهت نمیگن چرا نمیای یا به شوهرت نمیگن؟

چرا میگفتن زیااااد حتی با کنایه جلو روم

منم خودمو میزدم به اون راه محل نمیدادم

الانم کلا قطع رابطم

هی باهاشون حرف نزن بگو عکس بفرست بیخیالشون باش. اگر آدم های خوبی هستن.که باهاشون رابطه داشته باش ول ...

خوب نيستند. ولي اقلا ميخواستم بين همه فاميل شوهر يا يك خواهر شوهرم در ارتباط باشم. اخه اون ميگه عكس بفرست و من براش كلي فرستادم بعد من در جواب گفتم شما هم بفرست و گفت عكس ندارم!!!!

اگرم من نفرستم شوهزم ميفرسته اخه اونم لابد عكسهاي بدمون رو. همش تقصير شوهرم هست كه نميفهمه و دفاع ميكنه. 

اره بدجنسن...باعمش ...مادربزرگش ...اونم زنگ میزنم...این دوتابامعرفتن وخارچشم مادرشوهرم

باز خوبه دو نفر رو تو خانواده شوهرت داري. مال من كه همشون يد هستند و بي معرفت. البته از قصد اينكار رو ميكنن

به شوهرت گله نمی کردن؟شوهرت حرف گوش کن خانوادش نبود؟

چرا گله میکردن البته بد منو زیاد میگفتن بهش.

نه همسرم میشناسه اونا رو نمیخواد اذیت بشم من

به شوهرت گله نمی کردن؟شوهرت حرف گوش کن خانوادش نبود؟

به شوهر من گله ميكردن و شوهرم حرف اونها رو قيول ميكرد چون خيلي با سياست بودند. الان بعد اين همه سال خيلي چيزها دستش اومده. البته جلوي من بروم نمياره ولي روابطش رو كمتر كرده باهاشون