2777
2789
عنوان

شوهر نامردم میگه طلاهاتو بده طلاقت بدم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1627 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قطبی بود روز و شب بهم فهش ناموسی میداد بیشتر به خانوادم میخواست منو تو خونه زندانی کنه بی همه چیز ...

اگر دوقطبی باشه و بتونی توی دادگاه ثابت کنی که طلاقت راحت توی قانون جمهوری اسلامی طلا حق زن هست 

[QUOTE=175986386]فاکتور طلاها ب اسم خودته؟؟؟ اون نمیتونه ب جهازت دست بزنه اگه برداره میتونی شکایت خی ...

اگه فاکتورا هنگام خرید ب اسم خودت نوشته شده باشه  نمیتونه ادای کنه...میتونی بگی خودم خریدم😁

سخته جای من بودن خیلی سخت

منظورم بقیه بود که شمشیر رو از رو بستن.

شما برو مشاوره با همسرتون. قانون مهریه چند ماهی هست عوض شده دیگه زندان نداره.

تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد.                                   سعدی
اگر دوقطبی باشه و بتونی توی دادگاه ثابت کنی که طلاقت راحت توی قانون جمهوری اسلامی طلا حق زن هست  ...

باور میکنی دست رو قرآن زد به دروغ گفت تو شورا حل اختلاف که مادرم با آمپول بچمو سقط کرده

باور میکنی دست رو قرآن زد به دروغ گفت تو شورا حل اختلاف که مادرم با آمپول بچمو سقط کرده

عزیزم از دادگاه بخواه که بفرستنش پیش روانپزشک روانپزشک اگر مشکل داشته باشه به دادگاه نامه میزنه