2777
2789
عنوان

پیام بی ادبانه تتلو درباره مرحوم علی انصاریان😔+لینک

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 48 پست
خب درست ميگ تا حدي انصاريان بازيگر و فوتباليست و مجري قدري نبود اما خب مرگ هركسي هررركسي دردناكه و ...

اصلا معروف یا ی فرد عادی خیلی بدذات و کثیف باید باشی ک درمورد داغ ی مادر اینطوری بگی

ولی انصاریان کم مشهور و محبوب هم نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتلو بره گم شهههههه

اصلا اسمشممم نیاارررر کله پوکوووو

کثافت کاری کرده دختر خالم که قبلا دختر خوب و خانمی بود هرزه و جلف و گیاهخوار بشهههه

هیچوقتتتتتت نمیخشمشششششششششششششششش

یه لعنت بهش بفرستین مرسییی اه

اول از همه بهتر بود این عکس و متن رو منتشر نمیکردید ..... دوم تتلو از حسادت حرف زیاد میزنه وقتی یکی فوت میکنه و مردم واقعا خیلیییی ناراحتن برای خالی کردن عقده هاش که جایی بهتر از مجازی براش نیست از این چرت و پرت ها می نویسه که سبک شه درمورد استاد شجریان هم همین حرفا رو زد   

اصلا گیریم اینا به هیچ دردی نمیخوردن ولی ببین دیگه تتلو چیه که برای روی زبون اومدنا از اسم اینا استفاده میکنه .... خودش عیار خودش رو مشخصه میکنه 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️