2777
2789
عنوان

بالاخره سرگیجه ام برطرف شد

17639 بازدید | 51 پست
سلام قبلا چندبار از سرگیجه ی شدیدم توی سایت صحبت کرده بودم. یه بار فکرمی کردم ام اسه. یه بار فکر می کردم به خاطر توموری هست که توی سرمه و... خیلی دکتر رفتم بهترین دکترهای فوق تخصص گوش و مغز و اعصاب و غدد و... داروهای مختلفی مصرف کردم.اما تاثیری نداشت طوری شده بود که دیگه حتی نمی تونستم به کارای خونه برسم و باوجودی که وضع مالی مون اصلا خوب نیست یه خانومی می اومد روزی 1-2 ساعت به کارهای خونه می رسید. من روزایی که حالم بهتر بود فقط می تونستم غذا درست کنم
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
تا این که چندماه قبل یه فوق تخصص گوش برام تست سرگیجه نوشت.حدود 300 تومن شد.اما بازم چیزی مشخص نشد. همون روز شوهرم تقریبا به زور منو برد پیش یه دکتر طب سنتی که خیلی تعریفش رو شنیده بود.(دکتر روازاده)
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون یه فصد برام تجویز کردن که وقتی انجام دادم بیشتر سرگیجه ام برطرف شد بعدهم گفتن روغن باعث سرگیجه می شه. روغن هام رو اصلاح کردم.فقط روغن ارده ی کنجد،زیتون تصفیه نشده، روغن محلی و واقعا خیلی خوب شدم انقدر سریع بود درمانم که خودم در تعجبم چند سال دکتررفتم دارو مصرف کردم و همچنان اذیت بودم و بهتر نمی شدم
برای همین گفتم به شما هم بگم. زکات سلامتم رو پرداخت کنم خخخخخخخخ چون خودم خیلی اذیت شدم
یه نکته ی مهم: همین طوری بدون تجویز پزشک فصد انجام ندید. چون انواع مختلفی داره وبنا به بیماری هر فرد نوعش متفاوته.بنابراین ممکنه یه نفر فصد انجام بده اما اون اثری که می خوادرو نبینه چون نوع فصد مناسب با بیماری اش رو انجام نداده
مامان گل گلی واقعا یه تومور مغزی دارم اول متخصص مغز و اعصاب گفت باید عمل کنم . ولی عملش ریسک داشت.انجام ندادم یه مدت تحت نظر فوق تخصص غدد دارو مصرف کردم ولی عوارض دارو خیلی بد بود. تا اینکه با دکتر روازاده آشنا شدم که برای تومور هم تحت نظر ایشون دارومصرف می کنم و مطمئنم اونم به زودی برطرف می شه
خداروشکررررررررر
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg