2777
2789
عنوان

بالاخره سرگیجه ام برطرف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 17657 بازدید | 51 پست
میتونم نوع تومور و محلش رو بپرسم و اسم دکتر غددت رو .آخه دختر خالم رو عصب بیناییش تومور داره دکتر پارسا عملش کرده حالا رشد کرده میخوان پرتو درمانی کنن 5 شنبه .
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما ن گلی آدنوم هیببپوفیز هست برای من ان شاالله دخترخاله ات هم سلامتی اش رو به دست میاره ولی من به این رسیدم که به پزشک طب سنتی معتبر مراجعه کنم برای تمام موارد از سرماخوردگی تاسرطان. یکی از اشناهای دوستم سرطان بدخیم روده ی بزرگ رو با طب سنتی کاملا درمان کرده بود.بیشتر هم با دستورات ورژیم خاص تغذیه ای. من حتی سرماخوردگی،ویروس،اسهال ،استفراغ ،سردرد و... هم این چندماهه از طریق طب سنتی درمان می کنم و خیلی راضی هستم
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
مامان سروناز اگر بخوای دستورات تغذیه ای سالم رو همیشه رعایت کنی گرون می شه. اما هزینه ی درمان معمولی هم کم نیست من خیلی پزشک های فوق تخصص رفتم .چند بار ام ار ای انجام دادم .با تزریق و بی تزریق وسر و گردن.کلی آزمایش دادم.کلی هزینه ی داروهام شد.چند بار آزمایش دادم و... هییییییچ نتیجه ای هم ندیدم. ممکن هم بود نتیجه داشته باشه البته.اما در صورت نتیجه داشتن هم باز خیلی هزینه کرده بودم. اما دکتر روازاده 20 تومن هزینه ی ویزیت بود.55 فصد.90 تومن هم داروهام که معمولا تا چندماه باید دارو مصرف بشه. این در برابر هزینه هایی که کرده بودم خیلی کمتر بود. حتی همون روز 300 تومن برای تست سرگیجه پرداخت کرده بودم.کل هزینه های طب سنتی حتی به اندازه ی همون 300 تومن یک روز هم نشد
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
سلام شاینا جان این ادرس سایتشون هست: http://www.ravazadeh.com/fa/ ادرس مطب: تهران، خیابان جمهوری اسلامی، بین چهارراه گلشن و پیروز چهارراه شهید برادران یاسری پلاک 1229 شماره ی روابط عمومی:66920128 - 021
مه یاس جان من تجربه ام رو گفتم:مراجعه به طب سنتی و فقط مصرف روغن های سالم مورد تایید طب سنتی اگر سوالی داری بپرس عزیزم.