سلام به همه
من خیلی ساله تو گوگل سرچ میکنم هرچیزیو و تهش میزنم +نی نی سایت که ی چیز برام بیاره که نتیجه تجربه باشه نه ی حرف، چند وقت پیش سرچ کردم در مورد معجزه،حاجت، نذر، هر چیزی که بهم امید بده به کاربری برخوردم که شفا گرفته بود با تک تک جملاتش گریه کردم،شکستم تو خودم که چقدر نزدیکه ب حال من، با تمام وجودم بیشتر از قبل دلم معجزه میخواد ، میخوام ی صبح وقتی بیدار میشه بهم پیام بده که دیگه هیچ اثری از ام اس نیست دیگه خوبه خوبم، خدا جواب دعاهامونو داده.
ته ته همه دعاهام ته همه نذرام میشه شاید یکی دیگه نفسش حق باشه ،دلش پاک باشه خدا بخاطر اون ما رو ببینه صدای هق هقامونو بشنوه❤️
من هر هفته سعی میکنم دو روز برم امامزاده صالح اونجا حالمو خوب میکنه هر سری که میرم و برمیگردم ی جوری تمام وجودم پر از ارامش میشه انگاری جواب دعاهام ، گریه هام و زجه زدنامو خدا داده
الانم تو راه امامزاده صالحم ، قبل اذان اونجام ، ی اقایی که اون روز صداش تو امامزاده پیچیده بود میگفت قبل اذان بهترین زمانه برای دعا، کاش خدا صدامو بشنوه، برای تک تکتون دعا میکنم اگر دوس داشتید اسم شریفتون رو بگید که براتون دعا کنم اگر قابل باشم❤️
صبح که بیدار شدم به دلم افتاد اینجا عضو شم و ازتون خواهش کنم دعا کنید برامون که خیلی محتاجیم خیلی دل شکسته ایم خدا شاید ما رو با صدای شما، با نفس شما بشنوه شاید حتی ی خدا شفاش بده برای ما معجزه کنه
کاش خدا ما رو به دو دست بریده حضرت ابوالفضل نا امید برنگردونه که جز اون کسیو نداریم به کی التماس کنیم وقتی اول و اخر خودشه کاش صدامونو بشنوه
خیلیاتون باردارین و ی فرشته تو دلتون دارید کاش دعا کنید که نا امید برنگردیم ❤️
ببخشید خیلی طولانی شد ،بلد نیستم کوتاه بنویسم با هر جمله تو خودم شکستم که کاش دعا کنید دوست پسرمو ، ما رو هر کسی که نیاز داره به دعاتون
انشالله همگی سلامت باشید همیشه که بزرگترین نعمته❤️