2777
2789
عنوان

فردا میخام برم حرم..بیایید اسماتون و بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 259 پست

برای منم دعا کن

اسمم هانیه است 

حتما حتما اسممو بلند بگو داخل حرم که رفتی 

.

.

من تا حالا مشهد نرفتم لطفا دعام کن

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم دعا کن به اون چیزی که می‌خوام برسم ، مشکلات خونمون هم حل بشه 😔⁦❣️⁩

بهاره هستم

میگن وقتی دیگران برات دعا کنن دعات زودتر مستجاب میشه ، حالا چه بهتر که اون نفر شما نی نی سایتی های عزیز باشید😍 💞 میشه برای حاجتم صلوات بفرستید 💞😘 مرسی 

یگانه

کوثر 

مریم

تورو خدا دعا کنید.

الهی بحق فاطمه زهرا همگیتون حاجت روا بشید

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

تو رو خدا واسه من و خونوادم دعا کن واسه حاجتای دلمون

دعا کن بطلبه خیلی خیلی ساله نرفتم 😭

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

سلام زهرا هستم خونه بخرم و حامله بشم بچه سالم گیرم بیاد...و داداشام تو کارشون موفق باشن..شما هم حاجت روا بشی ..

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

برای منم دعا کن  اخراینماه  بسلامتی زایمان کنم      دومی هم  دعا  کن   کسانی  که باعث  شدن  زندگیم  ازهم  بپاشه   و  به جدایی  برسه     بدبختی و زجرشونو ببینم     هرچند که اونا  سرخونه  زندگیشونن  و من بدبخت  اواره

سلام عزیزم التماس دعای فراوون دارم

باورت میشه دیروز از شدت غصه ای که نمیتونم به کسی بگم قلبم داشت میترکید 

خدا خیرت بده که این تاپیکو زدی

به امام رضا بگو برای فاطمه شفاعت کن که گناهاش بخشیده بشه و گره کاراش باز شه

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
ب روی چشمم ان شاالله هر چه سریع تر این کرونا از بین بره و روزی خودتون بشه عزیزان❤❤

تو رو خدا برا داداشم دعا کن سه شنبه نوبت دکتر داره دعا دکتر خبر خوب بهمون بده🙏

لطفا برا سلامتیه داداش محمدم دعا کنید.انشالله تا آخر ماه رمضان سلامتیشو به دست بیاره.خدایا خودت به جوونیش رحم کن.تو که خودت میدونی چقدر تو زندگی حسرت کشیده الان که داره جهازشو اماده میکنه این حقش نیست بزار یکم از دلخوشی های زندگی سهم داشته باشه😔😔😔😔
برای منم دعا کن اسمم هانیه است  حتما حتما اسممو بلند بگو داخل حرم که رفتی  . . من تا ...

عزیزم حتماااا❤

ان شاالله قسمت خودت بشه

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

میشه واسه اینده و نیتی که من دارمم دعا کنید😟😟🙏🙏🙏

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎