2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین فوری

162 بازدید | 28 پست

میاین نظر بدین امروز آبگوشت با گوشت غاز درسته کرده بودم (گوشت غاز گرمیه) بعد نصف نعلبکی از آب آبگوشت رو با ی ذره سیب زمینی آبپز له کردم و ب خورد پسرم دادم در حد فک کنم ۷ و یا ۸ قاشق کوچولو (چای خوری)شد ب نظرتون کارم اشتباه بوده؟ در ضمن پسرم ریفلاکسی هم هس.پسرم ۳ ماه و ۲۵ روزشه . عوارض کارم چیه؟.

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستی اصلا هول نباش واسه زود غذا خور کردنش. اوایل استقبال میکنن ولی بعد چند وقت حسابی بدغذا میشن. 

راستی هفت یا هشت قاشق چایخوری؟؟ دختر از یه ق شزوع میکنن و هرروز کم‌کم یه ق یه ق اضافه میکنن. رحم کن به بچه ات😁

دور از جون بچه ات دور از جون بچه ات یه سری یه پزشک اطفال گفت یه زنه گفته اقای دکتر مگه قدیم همه چی نمیدادن پس چیشون شد گفت منم گفتم قدیم این همه بچه با انواع مریضی میمرد و اخرشم یه علت چرت میذاستن روش از این بیشتر چه بشه.الان ماها خیلی مشکل گوارشی داریم همه اش نتیجه تغذیه دوران نوزادی و کودکیمونه

ای کاش یه پیاز و سیر ترشی هم میدادی ،عصبی م کردی واقعا 

یبار رفتم پسرمو بردم دکتر حالا دکتر تا میبینم کلی احوال پرسی میکنه اونروز فقط گفت سلام نشستم گفت اعصابم خورده میان میگن ترشی بدیم به بچه 😅😅

یا خدا کارتون خیلی اشتباه بوده معده بچه چقد ک همچین غذای سنگینی بهش دادین

بعضی دکترا میگن به بچه ریفلاکسی از ۴ماهگی غذا بدین اونم از فرنی شروع میکنن

با این وجود پسر من ریفلاکسی بود از پایان ۶ماهگی بهش غذا دادم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....