2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
یبار رفتم پسرمو بردم دکتر حالا دکتر تا میبینم کلی احوال پرسی میکنه اونروز فقط گفت سلام نشستم گفت اعص ...

من‌همون دکتر م 😎

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
راستی اصلا هول نباش واسه زود غذا خور کردنش. اوایل استقبال میکنن ولی بعد چند وقت حسابی بدغذا میشن.&nb ...

وااای نمیدونستم دستم بشکنه الهی

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه خیلی زود بخوای غذا بدی 5 ماه و نیم باید باشه اونم از لعاب برنج و فرنی دو هفته باید همینو بخوره هفته بعدش سوپ اونم فقط هویج و سیب زمینی هرچیزی میخوای اضافه کنی چند روز صبر کنی که اگه به یه چی حساسیت داشت بفهمی از چی بوده هرچند روز یبار گشنیز بعد رشته بعد مرغ اضافه کنی تا سوپش کامل بشه  الان تو ابگوشت دادی اگه حساسیت نشون داد نمیتونی بفهمی از گوشت بوده رب بوده سیب زمینی بوده  من تا 28 سالگی ابگوشت میخورم سرم گیج میرفت 😑😑😑😑😑😑 تا یک سال و چند ماهگی به بچم غذای ربی ندادم الان نزدیک 2 سالشه هنوز گوجه ندادم بسکه حساسیت زاست

مامان نی نی از ۶ماهگی ک بچه غذا میدن مثل فرنی از یه قاشق کوچولو شروع میکنن بعد به مرور زیاد میکنن

تو یبارکی اومدی اینهمه غذا دادی یه پیازم کنارش میذاشتی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
وااای نمیدونستم دستم بشکنه الهی

حالا هول نشو . کاریه که شده. دیگه اینکارا رو نکن. 

یه سرچ تو گوگل هم‌ نحوه ی غذا دادن به نوزاد و سن شروعش رو نوشته. رو کارت بهداشتشم که هست.دکتر و بهداشتم که هست. حتما از اونا بپرس . کلا خیلی محتاط باید بود در رابطه با غذای بچه

بچه خیلی زود بخوای غذا بدی 5 ماه و نیم باید باشه اونم از لعاب برنج و فرنی دو هفته باید همینو بخوره ه ...

وااای خدا منو بکشه از این قدیمیا ما ب بچه همه میدیم😭😭😭😭کاش پسرم زبون داش فشم میداد یکم راحت میشدم.

حالا هول نشو . کاریه که شده. دیگه اینکارا رو نکن.  یه سرچ تو گوگل هم‌ نحوه ی غذا دادن به نوزاد ...

اخه دوبار اینطوری دادم طفلکی 

چ بدبختیم اخه من .وای دارم روانی میشم نمیتونم خودم ببخشم.

یبار عیب نداره دیگه نده

از هول کرونا نمیدونم چیکار کنم  ی بار گرفتیم بزو زنده موندیم پسرم شیر مادر نمیخورم منم همش استرس سیستم ایمنی رو دارم نمیدونم دارم چ خاکی ب سرم میریزم.

اخه دوبار اینطوری دادم طفلکی  چ بدبختیم اخه من .وای دارم روانی میشم نمیتونم خودم ببخشم.

اگه شیر خودتو میدی که با این استرس و ناراحتی باور کن سم وارد بدنش میکنی. شیر هم ندی باز کلی ناراحتیت به بچه منتقل میشه. پس آروم‌باش و فقط دبگه قبل هر کاری  برا بچت حسابی پرس و جو و تحقیق کن. این شد یه تجربه.

از هول کرونا نمیدونم چیکار کنم  ی بار گرفتیم بزو زنده موندیم پسرم شیر مادر نمیخورم منم همش استر ...

اصلا غذا نده فعلا اونم سنگین دختر عموم قرمه سبزی داد به بچش سنگین بود بچشو بستری کردن فعلا فقط شیر بده 5 ماه و نیم که شد از لعاب برنج شروع کن چند روز بعد فرنی چند روز بعد حریره هی فاصله بنداز که اگه حساسیت داشت بفهمی از چی بوده  6 ماهگی هم سوپ بده یه هفته بعدش زرده تخم بلدرچین بده از یه ذره شروع کن تا برسه به یه زرده کامل سفیده اصلا ندی تا یکسالگیش