2777
2789
عنوان

شوهرم تاالان نیومده خونه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 104 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاحالا ادمی که مشروب خورده از نزدیک ندیدم😑 این خیلی طبیعیه حالتاش ..فقط صداش یخورده بم شده.

مواد کشیده عزیزم😔

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
من برام مهم نیست چه غلطی میکنه.. فقط دردسر درست نکنه و بدبختمون نکنه برام کافیه

من کارای شوهرم برام مهم نیست فقط دوست دارم مث تو باهاش قهر باشم ولی نمیزاره مجبورم میکنه آشتی کنیم

مواد کشیده عزیزم😔

برا امضات صلوات فرستادم

ان شاالله خدا یه دختر ناز و خوشگل مثل عکس پروفایلت, نصیبت کنه

برامنم دعا کنید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

حس بویایی لعنتیمم ازبین رفته هییییچی حس نمیکنم حداقل از بوش حس کنم و مطمئن شم..

تاپیک روزی که زده تو گوشتو خوندم،نوشته بودی بعد از دو هفته اومدی فرشا سوراخ سوراخ بودن،شک نکن که مواد مصرف میکنه،تا دیر نشده حتما حتما به خونوادش اطلاع بده

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
برا امضات صلوات فرستادم ان شاالله خدا یه دختر ناز و خوشگل مثل عکس پروفایلت, نصیبت کنه برامنم دعا ک ...

ممنونم از دعات عزیز دلم😍خیلی حس خوبی گرفتم از دعات،انشالله خدا صداتو بشنوه و به دلم نگاه کنه🤲🏻😔

الهی شما هم به هر آرزویی داری برسی گلم🌷🌷🌷

تاپیک روزی که زده تو گوشتو خوندم،نوشته بودی بعد از دو هفته اومدی فرشا سوراخ سوراخ بودن،شک نکن که موا ...

اون موقع ک من نبودم بجز دوستاش داداشاش هم بودن خونه و قلیون کشیدن یا مواد یا هر کوفت دیگه ای..

خودشون درجریانن..

براشون این چیزا عادیه..من بگم باز منو سرزنش میکنن که سخت میگیری و گیر میدی!

اسی اصلا الان باهاش حرف نزن و سربه سرش نذار،فقط برو راحت بخواب

وگرنه بازم دعواتون میشه

وقتی مواد مصرف میکنن خیلی عصبی میشن

هیچی بهش نگو،اگر چیزی ازت پرسید آروم جوابشو بده

اسی اصلا الان باهاش حرف نزن و سربه سرش نذار،فقط برو راحت بخواب وگرنه بازم دعواتون میشه وقتی مواد م ...

نه من دیگه چیزی نگفتم بهش..خودش گفت دوستم زنش خونه باباش بوده تنها بود من رفتم خونشون .