mahoormahmoodi مدیر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 عنوان شوهرم تاالان نیومده خونه.. | مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 104 پست از سرشب رفت بیرون هنوز نیومده..وقت رفتن ب دوستش زنگ زد گفت ازاونام بیاری!!😐😐😐😑🙄چون بخاطر دعوای چندروز پیش قهرم منم نپرسیدم چیزی ازش..حالا وسواس گرفتم نکنه مواد منظورش بوده؟؟لعنتی حس بویایی هم ندارم اومد متوجه بشم😖😖😖 1399/11/18 | 02:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غممممممممممممممممممم عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 6215 سنتی.. از اول همینقدر بی منطق و خودرای بود ولی اینجوری نبود که.بذاره بره نزدیک صبح بیاد خونه..یا دن ... نیومده هنووو؟؟ من فقط مشتاق آرامشم مشتاق اندکی فراموشی
dokhmalemanrojina عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 7259 اومد😳😳 فهمیدی کجا بوده؟ مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊 ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند ....💔
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 از خودت روندیش جذب دوستاش شده به شما میگه تو خودتو درست کن همه چی درست هه...کاش میتونستی شرایط زندگیمو ببینی!من نروندمش از خودم ..اونه که منو بی دلیل عذاب میده...
mehrrrrrmaryyyy عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 173 سنتی.. از اول همینقدر بی منطق و خودرای بود ولی اینجوری نبود که.بذاره بره نزدیک صبح بیاد خونه..یا دن ... چه افضاحی. اینو زورکی زنش دادند مگه.
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 نیومده هنووو؟؟ اومد همین الان..بدون هیچ حرفی رفت جلو تی وی دراز کشیده..گفتم کجا بودی چراانقد دیر اومدی..میگه خونه دوستم .میگم چیکارمیکردی که تااین وقت شب طول کشیده..جواب نمیده
gogoli_magoli عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8392 شاید خواسته لجتو دربیاره . اصلا بد به دلت راه نده دیدم خیلیا واست نوشتن زن اوردن دنبال خودشون و این حرفا.... ته دلتو خالی میکنن فقط . مگه مرد سر یه قهر میره دنبال کسی زنی دیگه ؟؟؟؟؟ شاید ازرولجبازی یه چی گفته کنجکاوت کنه
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 چه افضاحی. اینو زورکی زنش دادند مگه. نه خیر سرش خودش منو دیده بود و به خونوادش گفته پاپیش بذارن!
غممممممممممممممممممم عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 6215 اومد همین الان.. بدون هیچ حرفی رفت جلو تی وی دراز کشیده.. گفتم کجا بودی چراانقد دیر اومدی..میگه خو ... برو بزن تو دهنش وای جای تو بودم میکشتمش تا الان رفته افه هم میاد😐😐چ ریلکسی تو دختر من فقط مشتاق آرامشم مشتاق اندکی فراموشی
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 شاید خواسته لجتو دربیاره . اصلا بد به دلت راه نده دیدم خیلیا واست نوشتن زن اوردن دنبال خودشون و این ... از لحاظ زن و این کارا که خداروشکر تا یه حد ازش مطمئنم..ولی حس میکنم یچیزی زده😔😔😔صداش و چشاش یه حالتیه...
gogoli_magoli عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 8392 از لحاظ زن و این کارا که خداروشکر تا یه حد ازش مطمئنم.. ولی حس میکنم یچیزی زده😔😔😔 صداش و چشاش ی ... مشروب خورده
غممممممممممممممممممم عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 6215 شاید خواسته لجتو دربیاره . اصلا بد به دلت راه نده دیدم خیلیا واست نوشتن زن اوردن دنبال خودشون و این ... خیلی از مردا سر قهر ک سهله تو اوج خوشی با زنشونم میکنن اینکارو..مام احتمال دادیم قطعی نگفتم زن بردن و تمام😐😐 من فقط مشتاق آرامشم مشتاق اندکی فراموشی
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 برو بزن تو دهنش وای جای تو بودم میکشتمش تا الان رفته افه هم میاد😐😐چ ریلکسی تو دختر زورم بهش نمیرسه..ازش بدم اومده دیگه..چندروز پیش کوبید توگوشم هنوز گوش راستم خوب نمیشنوه..ولی چیکارکنم باز نمیتونم بهش بی تفاوت باشم
غممممممممممممممممممم عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 6215 زورم بهش نمیرسه..ازش بدم اومده دیگه..چندروز پیش کوبید توگوشم هنوز گوش راستم خوب نمیشنوه.. ولی چیکار ... 😠😠😠غلط کرد من فقط مشتاق آرامشم مشتاق اندکی فراموشی
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 😠😠😠غلط کرد قربونت برم که انقد پا به پای من حرص خوردی😊🙂
mahoormahmoodi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 1552 مشروب خورده من تاحالا ادمی که مشروب خورده از نزدیک ندیدم😑این خیلی طبیعیه حالتاش ..فقط صداش یخورده بم شده.