2777
2789
عنوان

شوهرم تاالان نیومده خونه..

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 104 پست
ب ی بزرگتر بگو تهدیدش کن بگو میرم ازت شکایت میکنم منو ول میکنی میری با دوستات..ولی از خونت جم نخور ...

همه میدونن بزرگتراشم میدونن این اینجوریه!

فوقش میخواد خیلی مردونگی کنه که من تنها نمونم میره برادرزاده شو که ۱۴ .۱۵ سالشه میاره پیشم بمونه تنها نباشم!

زنگ زدم چندبار گفت میام!نیم ساعت پیش زنگ زدم گف ده دقیقه بعد راه میفتم! هنوز که خبری نیس نمیدونم چق ...

به دلت بدراه نده . به محض اینکه رسید بگو امشب اخرینباری بود که تااین وقت شب خونه نبودی ازدفعات بعدی تکرار بشه اینقدر ریلکس باهات برخورد نمیکنم. بعدشم باهاش بحث نکن

اما ازش بپرس که کجابوده وچرا دیر کرده

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم تایم خاصی نداره ولی اخه الان همه یا خابن یا خسته..بعدم مشروب بخوره تو متوجه میشی فک نکنم این ...

از ده شب رفته تا الان..

نمیدونم بخدا..مشکل زیاد دارم باهاش ولی دلم نمیخواد بقیه رو از مشکلاتمون باخبر کنم

به دلت بدراه نده . به محض اینکه رسید بگو امشب اخرینباری بود که تااین وقت شب خونه نبودی ازدفعات بعدی ...

بخدا من هرجووووری که شما بگی باهاش صحبت کردم..با محبت...

با تهدید...با دعوا ..اما فایده نداره!

همون لحظه میگه باشه باشه!

ولی دفعه بعد بااااز کار خودشو میکنه

چجوری انقدر ریلکسی تا این وقت شب خونه نیومده

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
چقد گیر میدین به شوهراتون ‌من خودم شوهرم میاد مرخصی اخر شبا میرسونمش پیش دوستاش خودم میام خونه تا صب ...

اگه بدونم کجا و با کی میره و چیکار میکنه منم اهل گیر دادن نیستم.

از دود و دم بدش میاد..ولی مشروبو نمیدونم

یه وقتم این حرف رو زده تا شما رو اذیت کنه 

بعضی مردها از این کارها بلدند

البته من بلد نیستم    

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
یه وقتم این حرف رو زده تا شما رو اذیت کنه  بعضی مردها از این کارها بلدند البته من بلد نیستم & ...

من از خدامه فقط واسه اذیت کردنم باشه..

ولی نیست..

یه دوست اشغالی داره که خیلی داغونه..اهل دود و مشروب و دختر بازی و....

.همش شبا بهش زنگ میزنه بیا بریم بیرون .ساعت ۱ شب!

نمیگه طرف زن و بچه داره..این وقت شب وقت بیرون رفتنه؟؟