سلام مامانا حالتون چطوره؟ یه مشکلی برام پیش اومده دکتر زنان بهم گفته ک همراه با سونو انومالی باید سونو واژینال هم انجام بدم چون بهش گفتم ک برادرشوهرم لب شکریه😥 دکترم گفته باید واژینال انجام بدی تا لبای جنین بهتر مشخص بشه. حالا بنظر شما اشکالی نداره انجام بدم؟ اخه میترسم مشکلی پیش بیاد میگن بعد سونو واژینال بوده ک خونریزی پیدا کردن😟😰🥺
تو همون انومالی قشنگ بررسی میشه دیگه اولین باره میشنوم واژینالم میکنن
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
منم هفته ۲۰سونو واژینال شدم مشکلی پیش نیومد .درد هم نداره نگران نباش
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی لکه بینی نداشتی بعدش؟ سونوگرافت مرد بود یا زن
ن نداشتم .زن بود
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم تو سونو آنومالی واژینال شدم به خاطر طول سرویکسم مشکلی برام پیش نیومد استرس نداشته باش گلم
فدات عزیزم مرسی از دلگرمیت. سونوگرافی ک میخوام برم پیشش واسه انومالی مرده و کارش حرف نداره میتونم بهشون بگم واژینال رو انجام ندن ک برم پیش یه سونوگراف زن
فدات عزیزم مرسی از دلگرمیت. سونوگرافی ک میخوام برم پیشش واسه انومالی مرده و کارش حرف نداره میتونم به ...
ن بابا مردا خیلی دقیقترن ..اصلا نگاه نمیکنه خیالت راحت من همیشه پیش مرد میرم یه ملافه میکشه رو پام حتی انگشت پامم میگه پیدا نباشه ..بعد سرش همش تو مانیتوره