2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی شوهرم دست خالی موند به مادرش ومادرم وزن باباش بردیم ده دستش خالی شد 

اشتباه سالهای قبل منو نکن اول برای خودت هرچی دوست داشتی هدیه بخر اگه پولی موند برای لونام ببر اگه نموند یه جعبه شیرنی و یه شاخه گل فقط بگیر براشون 

ولی به شوهرت بفهمون تو از اونا باید مهم ترباشی به خودت ارزش قائل شو

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘

کادوی من خیلی خنده داره واسه بقیه اما واسه خودم خیلی باارزش بود😊همسرم سورپرایزم کرده بود صبحانه باهم رفتیم هتل استقلال ....من عاشق صبحانه ام 😋

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اشتباه سالهای قبل منو نکن اول برای خودت هرچی دوست داشتی هدیه بخر اگه پولی موند برای لونام ببر اگه نم ...

آره حرفات طلا بودن  

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
خب باید برحسب کادوی خودشون بخریم 😎

شما روز مرد کادو میخرین والا ما بازم  کادو میگیریم😀😀😀😀😀اگه من نبودم که اون مرد خونه نبود ....پسر مامانش بود😂😂😂😂

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

https://uupload.ir/files/jhpz_img_20201117_203155_881.jpg

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
اون که با ۲ جفت جوراب حله

آخی دلم سوخت

جوراب نه

حداقل زیرپوش🙃🙃🙃🙃😁😁😁😁😁

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂