2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین کمک

66 بازدید | 9 پست

دندون بچم یکم سوراخ بود و سیاه شده بودقرار بود ببریمش دکتر ولی از کرونا میترسیدم و نبردمش امروز دیدم لثش آبسه زده.هر دقه هم داره بزرگتر میشه چکار کنم راهنمایی کنید خودم میتونم بترکونمش??

خیلی بزرک شده میترسم شب توخواب بترکه و چرکش وارد دهنش بشه.

6سالشه پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی مریض میشد و گلو درد داشت دکتر چه انتی بیوتیکی بهش میداد؟ همونو از داروخانه بگیر به دکتر داروخانه هم توضیح بده وضعیت دندونشو میتونن راهنماییت کنن عزیزم

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
وقتی مریض میشد و گلو درد داشت دکتر چه انتی بیوتیکی بهش میداد؟ همونو از داروخانه بگیر به دکتر داروخان ...

امشب باباش خونه نیس ماموریت بچمم درد میکشه.

اگه چرک خشک کن بگیرم دیکه خشک میشه نیازی ب ترکوندنش نیس?

امشب باباش خونه نیس ماموریت بچمم درد میکشه. اگه چرک خشک کن بگیرم دیکه خشک میشه نیازی ب ترکوندنش نیس ...

دندون دختر منم اینجوری شده بود خودش اروم روش مسواک زد بازش کرد بعد کلی خون اومد مسواک زد بهتر شد ولی دکتر انتی بیوتیک داد بهش پسر شما کوچیکه ممکنه چرک پخش بشه بچه اذیت بشه دست نزن

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹