2777
2789
عنوان

برا نینیم دعا کنید

209 بازدید | 14 پست

دیروز صبح دختر قشنگم، 5 هفته زودتر از موعد، به دنیا اومد... بردنش بخش اطفال تو دستگاه.  

دکتر میگه باید حداقل 14 روز بستری بمونه😔چون نارسه

توروخدا دعا کنید زود حالش خوب بشه، مرخصش کنن،بیارمش خونه... حالم خیلی بده همش نگرانم و دلتنگ

میشه خواهش کنم یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرستین😔ممنونم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکه ایشالا قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون

ایشالا زودی حال جوجت. خوب میشه و بسلامتی بغلش میگیری😍❤️

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

عزیزم مبارکه ایشالا قدمش پر از خیر و برکت باشه براتون  ایشالا زودی حال جوجت. خوب میشه و بسلامت ...

ممنون گلم❤🌹. انشاالله

خدا جون نی نی کوچولو عزیز رو هر چی زودتر همراه با مامان جونش بفرست خونشون.کلی خوش بگذرونن در کنار هم 😍

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
ممنون گلم❤🌹. انشاالله

مبارکه گلم نگران چی هستی مال تو که خوبه ۳۵ هفته دنیا اومده خواهر زاده من ۲۹ هفته دنیا اومد الان هم ماشالا ۴ سالشه همه رو عاصی کرده😄😄 دختر گلت به زودی میاد خونه انشاا...😍😍

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

وای میدونم چه حالی داری

منم کشیدم این روزارو

مال من سه روز موند آخرش رفتم با رضایت خودم اوردمش

ولی هروز و شبش کارم گریه بود 

نگران نباش زود میگذره

اتفاقا بعدا به این نتیجه رسیدم که چقد خوب شد سه چهار روز بعد آوردمش خونه اینجوری حال منم خوب شده بود تا حدودی

روزای اول بعد زایمان رسیدگی به نوزاد خیلی سخته

تو این فرصت خوب استراحت کن و به خودت برس تا وقتی نی نی اومد سرحال باشی

شیرت هم حتما بدوش که خشک نشه

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
خدا جون نی نی کوچولو عزیز رو هر چی زودتر همراه با مامان جونش بفرست خونشون.کلی خوش بگذرونن در کنار هم ...

ممنون عزیزم♥🌹

وای میدونم چه حالی داری منم کشیدم این روزارو مال من سه روز موند آخرش رفتم با رضایت خودم اوردمش ول ...

ممنون گلم❤🌹