2777
2789
عنوان

بیاین حالتونو خوب کنم 😍

187 بازدید | 35 پست

بچه ها یه قانون هست به اسم قانون شکر گذاری همه چیزای خوبی که تو زندگیتن دارید حتی کوچیک ترینشون بنویسید بفرستید و تو دلتون خداروشکر کید خیلی حس خوبی میده به ادم امتحانش ضرری نداره

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بدن سالم دارم چشم ابروی زیبا دارم هوش بالا دارم پدر مادر خواهر برادر همسر دختر و همه خانوادم سالمن خونه دارم ماشین دارم خدایا شکرت ممنون که اینهمه مهربونی 💖💖💖

بله باهاتون موافقم من بعضی وقت ها این کارو میکنم و اصولا باید هر روز حتی اتفاقات کوچیک زندگی رو نوشت و شکرگزاری کرد این طبق قانون جذب کمک میکنه و اون اتفاقات مثبت بیشتر رقم بخوره و حال آدم هم بهتر میشه و انرژی بخشه 

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.

خدایا شکرت که سایه مادرم بالاسرمه ❤

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
بله باهاتون موافقم من بعضی وقت ها این کارو میکنم و اصولا باید هر روز حتی اتفاقات کوچیک زندگی رو نوشت ...

افرین دقیقا حال خوبش به خودمون برمیگرده