یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بو گلاب اوکیه کرونایی ها که بوهای غیرعادی حس میکنن بوی بده عزیزم ببین علائم جدیدی ...
خیلی نگرانم امروز هم مهمونی بودم کل فامیل جمع بودن تو این یه سال ک کرونا بود اولین مهمونیم بود یعنی همه ازم گرفتن ؟ فردا میخوام برم دکتر خیلی میترسم . اگه ازم کرونا گرفته باشن خیلی دعوام میکنن
[QUOTE=175896467]نرفتم که😐 از خونه بیرون نرفتم اخه علائمی هم نداشتم برم فقط حس بویایی بود[/QUOTEالا ...
کامل نه کلاب و نعنا پیاز و اینجور چیزا رو میفهمم ولی بوی عطر واسپری شامو اینا کلا بوی بدی میدن😂😂عاشق عطر ایفوریا بودم الان بو فاضلاب میده واسم😂😂😂حالا شوهرم گرون اصلشو خرید ک بوشو بفهمم بو چیز دیگه میده🤦♀️
هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....