2777
2789
عنوان

اولین اقدام 😍ذوق بی حد من ❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 54 پست
من دیشب دقیقا مثل الان شما تاپیک زدم یه شیرازی فحاش اومد نفرینم کرد رفت شما هم ننویسید نفرینتون ...

چرا حالا حتما میگی شیرازی 

مگ شهرش مهمه؟ 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان تو جزو کسایی هستند که استرس داره🤣 چون نباید بهش فکر‌کنی و به کارو زندگیت برسی

جدی ؟بدجور ذوق دارم به خدا عین این ندید بدید ها 😆

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

انشاالله هرچی زودترخدایه نی نی خوشکل بهتون بدهشرمنده توتاپیک شمااین درخواست میکنم من کاربریم کلن میخوام پاک بشه بایک کابری دیگه بیام میشه کمکم کنیدکاربریم کلن پاک بشه چون واردنیستم

من دیشب دقیقا مثل الان شما تاپیک زدم یه شیرازی فحاش اومد نفرینم کرد رفت شما هم ننویسید نفرینتون ...

تو هر شهری خوب و بد وجود داره ولی خیلی کارتون زشته که اسم شهر میارید که دید همه رو نسبت به اون شهر خراب کنین 

من خودم شیرازیم و نه تو زندگیم به کسی فحش دادم نه نفرین کردم و واقعا ناراحت شدم کامنت شما رو دیدم

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اصلا نمیخوام ناامیدت کنم یا قصد ناراحت کردنتو داشته باشم ولی تک اکثرررر خانما چند ماه اول اصلا نمیشه ...

اره عزیز دلم میدونم توکل کردم به خدا .خواستم بپرسم .که از تجربهای دیگرانم استفاده کنم 

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

الان میان باز بهت گیر میدن چرا گفتی شیرازی😂😂منتظر باش

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟