2777
2789
عنوان

چایی ترش تو بارداری ضرر داره؟

1338 بازدید | 25 پست

سلام

هفته سیزده بارداریم.امروز وارد چهار ماه شدم...

امروز زرشک پلو بامرغ خوردم خیلی دلم میخواست.زرشک و زعفرون زیاد نخوردم اما خب...

میخوام چایی ترش بخورم که طبع خنک داره.مضر نیس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاعی ندارم، ولی به نظر من کلا چیزای گیاهی کم مصرف کن

من ۱۶ هفته هستم کلا یک بار زرشک خوردم اونم در حد چند تا دونه اصلا هم زعفرون استفاده نکردم

رعایت کنی خیلی بهتره❤❤

خوش بحالت 😭

منم هفته هشتم هیچی نمیتونم بخورم بدم میاد جدیدن هم شدم مثل فیل فقط بخورم بس ک دلم ضعف میره😭

قربون خدا برم من که قشنگ ترین حاجت و آرزوم رو بالاخره اجابت کرد 😘😘 امضای شیرین خدای مهربونم پای آرزوهاتون   
فشـارم همیشه بالاست پس بدم نیس برام

باید بپرسی از دکتر بهتره بهت یه برنامه بده چیا بخوری چیا نخوری هرگز هم تو هوست زیاده روی نکن مثلا نیم کیلو شیرینی یاترشی نخور بابت ویار خیلی بده

انشالله نی نی کی بدنیامیاد

خوش بحالت 😭 منم هفته هشتم هیچی نمیتونم بخورم بدم میاد جدیدن هم شدم مثل فیل فقط بخورم بس ک دلم ضعف ...

عزیزمممم

منم تو هفته تو نمیتونستم غذا بخورم بعدش تونستم...

جالبه بدونی دوباره نمیتونم😁ضعف دارما اما انگار معدم پر هس

باید بپرسی از دکتر بهتره بهت یه برنامه بده چیا بخوری چیا نخوری هرگز هم تو هوست زیاده روی نکن مثلا نی ...

آره رعایت میکنم و شنبه نوبت دکتر قلب دارم واسه کنترل فشار خونم که بالانره.اصلا هیچ چیزو زیاد نمیتونم زود زده میشم😷انشالله 24مرداد احتمالا

آره واسه من تاریخ زایمان۲۴ مرداد زده،خودمم۲۶مرداد تولدم

ایول😍پس ببین میشه بندازیش روز تولد خودت😍

من ماه اول اقدامم مهرماه بود آخ اگر مهر باردار شده بودم تاریخش میشد 24تیر روز تولد شوهرم.

اما قسمت نشد

ایول😍پس ببین میشه بندازیش روز تولد خودت😍 من ماه اول اقدامم مهرماه بود آخ اگر مهر باردار شده بودم ...

منم اولش فکرمیکردم شهریور دنیا میاد با شوهرم،ولی الان خوشحالم که با منِ،خواهر اگه۲۴ م درد بیاد سراغم چکار کنم تا دو روز بعدش!!!