2777
2789
خیلیم خوب میدونم من برای شخص خودم نظر دادم ن کس دیگه ای پس هیچ بی شخصیتی نکردم اول قشنگ بخون بعد حرف ...

انشالله خدا بچتو برات نگه داره ولی میدونی اونایی که دلشون بچه میخواد هر بار آدم حامله میبینن قند تو دلشون آب میشه 

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین
انشالله خدا بچتو برات نگه داره ولی میدونی اونایی که دلشون بچه میخواد هر بار آدم حامله میبینن قند تو ...

خب عزیزم ماهم چندسالی بی بچه بودیم این دکترو اون دکتر رفتیم،ولی هیچوق حرفی نزدیم کسی رو ناراحت کنیم،

اینا نفهمیده و ندونسته میان فقط حرف میزنن

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هر حال هر کسی یه اعتقادی داره درسته حجابو قبول ندارم ولی نطفه بچه خیلی برام مهمه ک شرعی باشه در ...

حرفت بی ادبیه 

کسی که تصمیم گرفته این راه رو بره ، از من و شما بیشتر بالا و پایین کرده 

مطمئنا اگر راه دیگه ای داشت انتخابش این نبود

زنیکه ی دیوونه مگه من چی گفتم بهت داری نفرینم میکنی،من خودم سه سال بچه دار نشدم،من شخصا قبول نمیکنم ...

من ميخوام اين كار رو انجام بدم اون وقت توي نفهم مياي ميگي واغعا سخته بخدا،ادم همیشه فک میکنه این خونی ک تو رگای بچمه خون من نیس 

اون وقت ميگي دعام كردي دروغگوي پست

من نفرين نكردم گفتم يا خودت يا اگه خودت بچه داري بچه ات اين مشكل اگه سرش بياد ياد ميگيري الكي دل كسيو كه اين مشكلو داره نشكوني اما توي بيشعور بازم منو نفرين كردي كه خداي دختر ت منو بزنه

كاملا مشخصه كي مريضه

هم مريضي هم نفهم كه حتي حرفاي خودت رو هم نميفهمي

دفعه ديگه هم ياد بگير مشكلي كه خدا به مردم داده ممكنه واسه خودت هم پيش بياد الكي دماغ گندتو نكني تو هر مسئله اي

از نظر من کاملا منطقیه وقتی راهی نیست چه اشکالی داره مردم میرن بچه میارن از بهزیستی بزرگ میکنن مثل ب ...

كاش يك جو از شعور شما رو بقيه داشتن

ببين الان من گفتم كسايي كه اين مشكلو دارن بيان كه با هم باشيم اون وقت يه مشت خاله زنك بيشعور اومدن نظرات مزخرفشون رو براي من رديف كردن

ما آدما حتي به هم نوع خودمون رحم نداريم متاسفانه

عزيزم انشالله هميشه برقرار باشي

به هر حال هر کسی یه اعتقادی داره درسته حجابو قبول ندارم ولی نطفه بچه خیلی برام مهمه ک شرعی باشه در ...

خب عزيزم شما داري به نطفه شرعي كسي كه اين كار رو انجام ميده اهانت ميكني

خوبه يكي بي دليل به بچه شما بگه نطفه حرومي؟

چون از نظر تفكر پوسيده شما غير شرعيه دليل نميشه كه واقعا غير شرعي باشه و خيلي از مراجع حلال كردن

اين تاپيك رو هم من گذاشتم اولش هم نوشتم كه فقط اونايي كه اين مشكل رو دارن بيان و كسي فضولي نكنه

خب عزيزم شما داري به نطفه شرعي كسي كه اين كار رو انجام ميده اهانت ميكني خوبه يكي بي دليل به بچه شما ...

من باز هم میگم تنها یک مرجع این مسئله رو قبول داره ن چندتا

امیدوارمم روزی برسه ک دیگه هیچکس نیازی ب درمان برای بچه دار شدن نداشته باشه

نور بر تاریکی پیروز است💪

كاش يك جو از شعور شما رو بقيه داشتن ببين الان من گفتم كسايي كه اين مشكلو دارن بيان كه با هم باشيم ا ...

بله آدمایی که درگیر ناباروری ان به اندازه کافی خودشون ناراحتن قضاوت های دیگران هم باشه واقعا اذیت میشن ان شاالله  که هر  چه زودتر به نتیجه برسی عزیزم

من باز هم میگم تنها یک مرجع این مسئله رو قبول داره ن چندتا امیدوارمم روزی برسه ک دیگه هیچکس نیازی ب ...

عزيزم دقيقا چند مرجع قبول داره اين مسئله رو يكيش هم خود رهبريه

پس حرف بيخود نزن 

ديگران رو هم راهنمايي غلط نكن

تازه حتي اگه يك مرجع هم باشه ( به فرض محال) باز هم شرعي محسوب ميشه

عزيزم با اميدوارم چيزي حل نميشه بايد تفكرات پوسيدتو بندازي دور قبل از هر چيز

بله آدمایی که درگیر ناباروری ان به اندازه کافی خودشون ناراحتن قضاوت های دیگران هم باشه واقعا اذیت می ...

ممنون گلم انشالله شما هم هر مشكلي داري زودتر حل بشه

بله متاسفانه سطح شعور مردم هر روز بدتر هم ميشه و با حرفاي پوچ هم نوعشون رو آزار ميدن

ممنون گلم انشالله شما هم هر مشكلي داري زودتر حل بشه بله متاسفانه سطح شعور مردم هر روز بدتر هم ميشه ...

بابا اسپرم یا تخمکم یه عضویه مثل کلیه کبد که پیوند میزنن، نمیدونم چیش برای بعضیا عجیب غریبه

انشاالله هرچی خیره برات پیش بیاد عزیزم

خیلی مونده تا فرهنگ ملت درست بشه شما اهمیت نده، خیلیا هم هستن درگیرش نشدن که قضاوت میکنن

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون گلم انشالله شما هم هر مشكلي داري زودتر حل بشه بله متاسفانه سطح شعور مردم هر روز بدتر هم ميشه ...

مرسی عزیزم..سعی کن انقدری عزت نفس داشته باشی  و روحیه ت رو بالا ببری که اظهار نظر دیگران نخواد که تاثیر منفی روت بذاره ..خداروشکر که با پیشرفت علم مشکل ناباروری نسبت به گذشته خیلی راحت تر حل میشه ..فقط یه نصیحت از من بهتر دیگه متاسفانه فرهنگ مردم ما به این صورت هست با این مسائل نمیدونم چرا کنار نمیان و حرف و حدیث توشه اگر روزی این کار رو انجام دادی اصلا لازم نیست که به کسی توضیحی بدی که از اسپرم اهدایی استفاده کردی اینجوری آرامشت بیشتره

بابا اسپرم یا تخمکم یه عضویه مثل کلیه کبد که پیوند میزنن، نمیدونم چیش برای بعضیا عجیب غریبه انشاالل ...

بله دقيقا مثل عضو پيونديه

ممنون گلم از دعاي قشنگت

بله دقيقا همينطوره اميدوارم

مرسی عزیزم..سعی کن انقدری عزت نفس داشته باشی  و روحیه ت رو بالا ببری که اظهار نظر دیگران نخواد ...

فداي مهربونت عزيز دلم

چشم حتما توصيه هات رو به گوش جان ميسپارم و بهشون عمل ميكنم

اميدوارم شما هم هر جاي دنيا هستي بهترين ها نصيبت بشه عزيزم