2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭😭😭

132 بازدید | 27 پست

بچه ها همین اولذبگم که اگه حالتون بد میشه نخونید ادامه رو

و اقایونم همچنین

لطفا گزارش نزنید و نگید حالمون بد شو فقط روش درمان بگید

خیلی ببخشید خیلی ببخشید که اینا رو میگم وقتی در قسمت مقعدم  دوبار که رفتم دستشویی خون  اومده  و میسوزه بچه ها این چیه بیماری چیزیع 

چجوری درمانش کنم😶😐

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبوست داری عزیزم نگران نباش 

یذره چیزای خنک بخور تا بیرون رویت زیاد بشه خوب میشی

تاابد هرچه خلیفه است به قربان👑 علی علیه السلام 👑ما منتظر منتقم فاطمه سلام الله علیها هستیم....عجل لولیک الفرج😭
یبوست داری؟ ممکنه بواسیر یا شقاق باشه

یبوست ندارم

اما این دفعه خیلی خون اومد

این دومین باره

یکمیم میسوزه نمیدونید چجوری درمانش کنم

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
بواسیره  یبوست داری ??

یبوست ندارم عزیزم نمیدونم چیه😰

یبوست داری عزیزم نگران نباش  یذره چیزای خنک بخور تا بیرون رویت زیاد بشه خوب میشی

یبوست چیه؟😐

یبوست داری عزیزم نگران نباش  یذره چیزای خنک بخور تا بیرون رویت زیاد بشه خوب میشی

نه یبوست نداشتم تاحالا نمیدونن چیه اصن 

هنگام دفع درد هم میکنه و سوزش هم داره یک هفته ای میشه دوبارم خون اومده ازش(خیلی ببخشید😰)

یبوست ندارم اما این دفعه خیلی خون اومد این دومین باره یکمیم میسوزه نمیدونید چجوری درمانش کنم

اها... نگاه گلم بعضی وقتا ممکنه خیلی بهت فشار بیاد و خونریزی داشته باشی. فکرمی‌کنم اگه دردش کم باشه و خونریزی زیاد، بواسیره یا همون هموروئید

اما اگه در حد یکی دوتا قطره خون بیاد ولی دردش خیییلی باشه میشه شقاق یا فیشر. شقاق درد وحشتناکی داره😨😨 همون بواسیرم بده ها. من خودم نمی تونم درد بواسیرو تحمل کنم چه برسه به شقاق. اما بری دکتر بهتره. یا می تونی از دکترداروخونه بپرسی.😢

نه یبوست نداشتم تاحالا نمیدونن چیه اصن  هنگام دفع درد هم میکنه و سوزش هم داره یک هفته ای میشه ...

چندبار پشت سر هم اجابت مزاج نداشتی توی این چندوقت؟ مثلا ببخشید روزی دو سه بار بری دسشویی برای مدفوع؟

موقع دفع به خودت فشار میاری/؟

اره(خیلی ببخشید دارم اب میش😰)

هنگام دفع کمی سوزش داره و درد هم میکنهدوبارم خون اومده 

یک هفته ای م

اها... نگاه گلم بعضی وقتا ممکنه خیلی بهت فشار بیاد و خونریزی داشته باشی. فکرمی‌کنم اگه دردش کم باشه ...

نه بنظرم ذخم شده 😰

چندبار پشت سر هم اجابت مزاج نداشتی توی این چندوقت؟ مثلا ببخشید روزی دو سه بار بری دسشویی برای مدفوع؟

هر دو سه روز میرم برای مدفوع

اخه زیاد غذا نمیخورم

اجابت مزاج چیه؟😐