سلام دوستان دلم خیلی شکسته حالم بده من ادمی نیستم ک بتونم دل کسیو بشکنم دلم نمیاد کسی ازم ناراحت شه ولی نمیدونم چرا همه دلمو میکشنن من سفارش کیک خونگی میگیرم یه مدته عاشق کارمم هستم الان مشکلم خواهرم و شوهر خواهرمه خیلی دوسشون دارم شوهرخواهرم پسرخالمه از بچگی باهم بزرگ شدیم ولی یه مشکل ک داره خیلی احساس راختی میکنه یه شوخیایی میکنه دلم میشکنه مو اوایل ک کیک میپختم یوقتایی کیکم خراب میشد یا کم میپخت خب همه اولش خراب میکنن مگه کسی هست ک از تو شکم مادرش یکاری رو یاد گرفته باشه الان کارام بخدا خیلی خوبه همه تعریف میکنن ولی خواهرم و شوهر خواهرم هنوز اون کیکایی ک خراب شده رو میزنن تو سرم تو جمع میگن و بهم میخندن شوهرم یبار بهشون گفت خب همه یه عیبایی دارن مهم گذشته نیست مهم الانه اما دلخور شدن و گفتن ما شوخی کردیم شما بهمون پریدین بخدا خسته شدم شوهرخواهرم همش تو جمع میگه تو اخه کیک بلدی یه کپه خمیر میدی دست مردم اخه زن مگه باید کار کنه بخدا دلم میشکنه اینجوری میشنوم همش میگن مگه شوهرت نداره ک تو کار میکنی یبار گفتم چ ربطی داره اصن شوهرم کاری ب پولی ک من درمیارم اصلا نداره تازه سرمایه شروع کارمم خودش داد بیچاره نمیدونم چ جوابی ب این احمقا بدم ک خفه شن😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.