2777
2789

سلام دوستان دلم خیلی شکسته حالم بده من ادمی نیستم ک بتونم دل کسیو بشکنم دلم نمیاد کسی ازم ناراحت شه ولی نمیدونم چرا همه دلمو میکشنن من سفارش کیک خونگی میگیرم یه مدته عاشق کارمم هستم الان مشکلم خواهرم و شوهر خواهرمه خیلی دوسشون دارم شوهرخواهرم پسرخالمه از بچگی باهم بزرگ شدیم ولی یه مشکل ک داره خیلی احساس راختی میکنه یه شوخیایی میکنه دلم میشکنه مو اوایل ک کیک میپختم یوقتایی کیکم خراب میشد یا کم میپخت خب همه اولش خراب میکنن مگه کسی هست ک از تو شکم مادرش یکاری رو یاد گرفته باشه الان کارام بخدا خیلی خوبه همه تعریف میکنن ولی خواهرم و شوهر خواهرم هنوز اون کیکایی ک خراب شده رو میزنن تو سرم تو جمع میگن و بهم میخندن شوهرم یبار بهشون گفت خب همه یه عیبایی دارن مهم گذشته نیست مهم الانه اما دلخور شدن و گفتن ما شوخی کردیم شما بهمون پریدین بخدا خسته شدم شوهرخواهرم همش تو جمع میگه تو اخه کیک بلدی یه کپه خمیر میدی دست مردم اخه زن مگه باید کار کنه بخدا دلم میشکنه اینجوری میشنوم همش میگن مگه شوهرت نداره ک تو کار میکنی یبار گفتم چ ربطی داره اصن شوهرم کاری ب پولی ک من درمیارم اصلا نداره تازه سرمایه شروع کارمم خودش داد بیچاره نمیدونم چ جوابی ب این احمقا بدم ک خفه شن😭😭😭😭😭😭

به منم میگن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به ناراحت شدنشون نداشته باش. جوابشونو بده.  اگرم شوخی میکنن شوخی بیجا میکنن. حق ندارن این ...

ب اسم شوخی میگن اما دلم میشکنه وقتی میخندن بهم پیام میده ک این خمیرات کیلو چنده😭

شاید هدفش واقعا شوخیه و قصد بی احترامی نداره 

باتوجه به اینکه میگی از بچکی باهم بزرگ شدین 

اما در غیر این صورت 

اصلا  جواب نده  ولش کن بزتر انقدر بگه  تاااااا .....

چه خاله زنک ... به جاش تشویق و انگیزه 

و بازم میگم شاید نیت بدی نداشته واقعا  خواسته شوخی کنه 

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !
لازم نیست تمام کاراتون را جلو چشمشون انجام بدین که در جریان همه‌چیز باشن

بخدا فقط اوایل خراب میشد کیکام یبار هم کیکی ک خراب شد از شانس نکبت من اونا خونمون بودن

بخدا فقط اوایل خراب میشد کیکام یبار هم کیکی ک خراب شد از شانس نکبت من اونا خونمون بودن

خیلی رسمی و جدی نگاه کن و محل را ترک کن نا بفهمند از این شوخی خوشتون نمیاد

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

ب اسم شوخی میگن اما دلم میشکنه وقتی میخندن بهم پیام میده ک این خمیرات کیلو چنده😭

بگو بهشون خمیرهای من به دردتون نمیخوره شما باید سفارش بدین از ترکیه کود انسانی براتون بفرستن  

شاید هدفش واقعا شوخیه و قصد بی احترامی نداره  باتوجه به اینکه میگی از بچکی باهم بزرگ شدین  ...

نمیدونم اما بوی شوخی نمیده حرفاش همش ب شوهرم میگه خوبه تو نشستی تا زنت خرجتون رو دربیاره درصورتی ک اینجوری نیست بخدا شوهرم درامدش خوبه خودش