2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب رعایت کن 

چربی نخور،فست فود نخور،سس و نوشابه نخور،ورزش کن،

کمتر کن میزان غذایی رو ک هر وعده میخوری،ورزش کن 

ی راه حل بگو من همین الان پریود شم 😫😫دیوونه شدم 

همیشه مرتب بودم،ی غلطی کردم اورژانسی خوردم ماه پیش بعدش بلافاصله بی موقع پریود شدم،حالا این ماه نشدم هنوز 😫😫😫

خب رعایت کن  چربی نخور،فست فود نخور،سس و نوشابه نخور،ورزش کن، کمتر کن میزان غذایی رو ک هر وعد ...

قرص اورژانسی تغییر میده زمان پریود نگران نباش . من سه روز مونده بود به پریودم خوردم ده روز بعد پریود شدم

قرص اورژانسی تغییر میده زمان پریود نگران نباش . من سه روز مونده بود به پریودم خوردم ده روز بعد پریود ...

وااااای😫😫 خاک برسرش 

آخه من همون موقع ک خوردم تازه دو روز بود تموم شده بود پریود خودم 

بعد باز سه روز بعدش پریود شدم بخاطر قرص 

حالا این ماه،ششم باید پریود میشدم،نشدم هنوز 

عزیزم رژیم اصلا نگیر چون شیر هم میدی بدنت ضعیف میشه . ولی ورزش کن برقص دراز نشت برو بزار شکمت بد فرم نشه . چیزای مضر حذف کن . سعی کن غذا ابپز بیشتر بخوری و اینکه میوه سبزی جات بیشتر بخور احساس سیری بیشتر میکنی .