2777
2789

مادرشوهرم اینا داشتن پشت سرمون حرف می‌زدن شنید همسرم خیلی ناراحت شد

برامون فرش کادو آورده بودن فرش که قالیچه خیلی کوچیک اومدیم طبقه پایین اونا یه قالیچه داشت کوچیک داد گفت اینو میدم برا شما منم گفتم نه ممنون ما لازم نداریم گف نه کادوئه بعد من خواستم بندازم اشپزخونه گف نه من آشپزخونه خودم فرش دستبافت هس مگ تو بندازی

بعد گف باید بندازین اتاق مهمان انداختیم،کثیف بود شستیم 

دیروز وقتی داشتن پشت سر ما حرف میزدن همسرم داشت راه پله مرتب میکرد شنید که خواهرشوهرم میگف آره مامان قالی رو امانت دادی بهشون بندازن اونم گفت آره!بعد گف روم نشد بگیرم ازشون به چه حقی شستن بعد پدر شوهرم می‌گفته معلوم نیس ریدن توش چی ریختن ....خواهر شوهرم گفته سنا گوه خورده و....و....من جلو همسرم رو گرفتم نذاشتم بره بالا چون ممکن بود بره دعوا کنه عصبی بود چیزی بگه گفتم آروم شو فردا بهشون تو آرامش بگو این همه جلسه گذاشتین نشینین پشت سرما حرف بزنین فرشتونم شستیم بفرمایین بزار برا جهاز دخترت خودت آوردی کادو دادی مگه ما خواستیم  کی ب پا گفتی امانته

خیلی ناراحت شدم بابت این حرفا از گذشته هم خیلی کارا برا بقیه پسرا و دختراش کرد ولی ب خدا قسم براما ن عین اونا عروسی گرفت ن کالا و نه هیچی ریالی خرج نکرد در حالی که وضعش توپه و برا همه پسراش عروسی گرفته و با فخر هم میگه الا ما که خواهرشوهرم اونموقع ها نذاشت .........خیلی دلم ازشون شکسته بدم میاد ازش الان هم نمیدونم چطور رفتار کنم همسرم گلایه کنه بعد اونم به یه ورشون میگرن میاد زرت و زرت خونه ما منم دلم شکسته نمیخوام ببینمش البته که وقتی پسرش خونه اس نمیاد میاد طعنه میزنه میره

فاصله بگیر حساس نشو بهش فکر نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

همین فرش رو پس بدید کافیه

دیگه هم تعارفی قبول نکنید ازشون

ول کن ب خاطر اونا هی حرص نخور

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرش دست بافت با چه جراتی شستی اگر رنگ پس نداده پس دست بافت نیست 

ولی خیلی بی شعورن من بودم فرشه رو از همون طبقه میچاپوندم تو حلقشون

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

من جای تو بودم بخدا قالیچه رو برمیداشتم میبذدم جلو خونه اش میگفتم این فرش و مصلا کادو دادی به ما انقدر کثیف بود شستمش تمیز کردم بفرما مال خودم به ما چیزی نده به امانت بعد پشت سرم فحش بدی همونجا میذاشتم میومدم خونه ام 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

مجال فاصله نمیده زرت و زرت میاد طبقه پایین باز نمیکنم بلز میاد کلافه ام میکنه ما ناراحتیم اون میاد م ...

جواب نده نچسب رها کن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

درو از داخل قغل کنبعدا پرسیدن بگو خونه نبودم

قفل میکنم و باز نمیکنم متاسفانه لحظه ای میرسه ک از خونه صدایی میاد مث ظرف شستن  صدا تی وی ولی باز نکنم هم میره دوباره میاد اونوری حموم بودم کم مونده بود درو بشکنه با مشت می‌کوبید بلز کردم چیه مادر میگه اومدم حالتو بپرسم یجور میزد ترسیدم

فرشو حتما پس بدین و به روشونم بیارین که حرفاشونو شنیدین، ولی اگه عروسی نگرفتن یه خونه دادن نشستین‌ دختر خوب اینجاشم ببین

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا فرق گذاشتن بین عروسا و پسرا؟خودتون نخواستین عروسی؟به نظرمن غیرقابل قبوله

نه دم عروسی خواهرشوهرم دعوا راه انداخته بود ولش کن نمیخواد مراسم ال باشه بل باشه باید پدر مادر دخترم شریک بشن مراسم مارو و....و...ک قبلا بزرگترا توافق کرده بودن اومده بودن خونه ما برای صحبت عروسی پدر مادرا ولی میرسن خونه خواهرشوهرم ک مجرده طلاق گرفته منو میبنده به فحش با خانواده ام همسرم میگه حرف دهنتو بفهم فلان پدرشوهرم وایمیسته پشت دخترش و همسرم رو از خونه بیرون میکنن پدرشوهرم میگه گوه رو نریده تو بشقاب بزاره جلو زنت که گفته گوه میخوره  

درو از داخل قغل کنبعدا پرسیدن بگو خونه نبودم

از این کار خیلی بدم میاد

این چیزا رو یاد کسی ندین

چون عروس کوچیکه ی ما همیشه همین کارو میکنه بی دلیل. یادم به خاطرات خوبی نمیفته

مادربزرگم چندبار پله ها رو بسختی رفت بالا درو باز نکرد روش گفت حمام بودم مامانبزرگم فوت کرد و خونه نوه شو ندید.متنفرم از این کار اعصابمو بهم ریختی یادم آوردی.دیگه این بدجنس بازیا رو یاد کسی نده 

فرشو حتما پس بدین و به روشونم بیارین که حرفاشونو شنیدین، ولی اگه عروسی نگرفتن یه خونه دادن نشستین‌ د ...

خونه ندادن عزیزم خودمون عروسی گرفتیم خونه دیگه اجاره کردیم چند سال بعد خونه داریم می‌سازیم پارسال مادرش انقدر همه فامیل سرزنشش میکنن بخاطر حرف مردم اومد با گریه و فلان تورو خدا همه منو سرزنش میکنن الان تو قسطی تا خونه تکمیل شه بیاین طبقه پایین ما!همسرم گف ن ممنون من درسته تو فشارم ولی روزای سخت تر از اینم داشتم آویزون شد ک بائو بیاین خودشو زد ب مریضی من احمق همسرم رو راضی کروم....