2777
2789

سلام دختر  خالم ترنسه حالا میخاد فرار کنه بره ی جایی کار کنه ک بعد عمل کنه  خسته شده از این  زندگی

فک بکنین ۱۶ و ۱۷ سالشه  ولی همش لباس پسرونه تنشه تو روستا هم زندگی  میکنه

خودزنی  هم میکنه 

ادامش الان واستون تایپ میکنم 

😐😐دخترخاله منم همینجوری.....ولی ماخیلی بهش احترام میزاریم😍اخ چیزیه ک دوس دارع مانمیتونم کاری کنیم جزاحترام

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد الان میگه میخام  فرار کنم فقط منم از این موضوع خبر دارم عقلش هم خیلی بچه  الان فقط بخاطر این ک دختر تومجازی باش آشنا  شده بلاکش کرده خودزنی  کرده

اگه فرار کنه بری  ی شهری  چون ظاهرش دخترونس ممکنه ازش سواستفاده کنه 

😐😐دخترخاله منم همینجوری.....ولی ماخیلی بهش احترام میزاریم😍اخ چیزیه ک دوس دارع مانمیتونم کاری کنیم ...

من هم ی دوست دارم اینجوریه

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏

کاش بتونه بره پیش روانشناس تا دقیقا مشکل ریشه یابی بشه

گاهی بعضیا فقط فکر میکنن ترنس هستن

ترنس (مثلا دختر به پسر) فقط این نیست دلت لباس پسرونه بخواد...

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

اخی عزیزم دوست منن همین بود  بعدها شنیدم عمل کرده پسر شده جدا زندگی میکنه یه عده هم گفتن از ایران رفته

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
منم دوست من تغییر جنسیت داد اسمشو هم عوض کرد

مابهش میگم بردیا😍خوشش میاد

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

حالا فقط من جریان  فرارش میدونم بهش میگم این  راه درست نیست اگه فرار  کنی از کجا  معلوم  کسی بلایی سرت نیاره یا  خونوادت  بعد از این ک بفهمن دخترشون فرار کرده  دق میکنه  

مامات  مریضه اگه بفهمه دخترش فرار کرده دق میکنه  

میگه قبل از این ک فرار کنم ی نامه واسشون مینوسم جریان بهشون میگم