من تقریبا هشت ماه بود که اقدام داشتم و بی نتیجه بود و چند بار بیبی چک زده بودم و ازمایش هم داده بودم و منفی بود چون پریودم نامنظم بود و تنبلی تخمدان داشتم همیشه میترسیدم باردار نشم و خیلی از این موضوع وحشت داشتم چون دیده بودم کسایی که بچه دار نمیشن چقدر حسرت میکشن فروردین سال 98 بود که ماه شعبان بود من تصمیم گرفتم از نیمه شعبان تا ماه رمضان روزه بگیرم و از خدا بخوام بهم بچه سالم بده و روزه گرفتم هر روز به نیت یه امام و مادرشون هر کدوم از اهل بیت که بهش ارادت خاصی داشتم مثلا علی اصغر و رباب امام زمان و نرجس خاتون محسن و فاطمه زهرا اینجوری هر روز روزه گرفتم تا ماه رمضون من ۱۴ اردیبهشت یه ازمایش کلی دادم برای پیش از بارداری که ازمایش بتا هم داشت بتام منفی بود یه هفته از ماه رمضون گذشته بود که من دیدم پریود نمیشم و ده روز عقب انداخته بودم و زیر دلم خیلیییی درد میکرد بی بی چک زدم و منفی بود و دلم خیلی گرفت یه دکتری بود که من چند ماه بود میرفتم پیشش برای تنبلی تخمدان بهم قرص جلوگیری داده بود خورده بودم تموم شده بود گفتم دوباره برم ببینم دکتر چی میگه رفتم پیشش گفتم من ده روز عقب انداختم گفت برو ازمایش بارداری بده گفتم دکتر باردار نیستم مطمئنم بخدا حامله نیستم اینم ازمایی که ده روز پیش دادم ببینید بتام منفیه یه امپولی چیزی بنویسید بزنم پریود بشم گفت نه نمیتونم باید دوباره ازمایش بدی این مال ده روز پیشه اگه دوباره ازمایش دادی و جوابش منفی بود اونموقع مینویسم