2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی جدا شدن؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اکثر بازیگرایی که می شناسم طلاق دادن چشونه آخه؟به نظرم پایبند نبودن به اصول اخلاقی دلیل اصلی طلاق این قشر از افراد هست بیشتر چون ماشالله وضع مالیشونم بد نیس که بگن مشکلات اقتصاد باعث شدن🤔

اکثر بازیگرایی که می شناسم طلاق دادن چشونه آخه؟به نظرم پایبند نبودن به اصول اخلاقی دلیل اصلی طلاق ای ...

همه  هم  با  داشتن بچه های بزرگ

خیلی  بی  حیا هستن

کاش اصلا ازدواج  نکن

مهران مدیری

شهاب حسینی

شریفی نیا

پژمان بازغی

مهدی هاشمی

انگار مسابقه ی زن طلاق دادن   دارن  بی شعورا

من بیشتر از طلاق شهاب حسینی و پژمان بازغی تعجب کردم.نامردا سختیهای زندگیشون با زن اول هستش بعد که معروف شدن پولشون زیاد شد زنشون پا به سن گذاشت می رن هم سنو سالهای بچه هاشونو میگیرن می یارن کیف و حال آدم چقد باید وقیح ناسپاس باشه

من بیشتر از طلاق شهاب حسینی و پژمان بازغی تعجب کردم.نامردا سختیهای زندگیشون با زن اول هستش بعد که مع ...

خیلی هم تاثیر بدی  توی جامعه  داره

چون همه  اینا  را می شناسن و ناخودآگاه  مردهای دیگه  هم  یاد می گیرن

خیلی هم تاثیر بدی توی جامعه دارهچون همه اینا را می شناسن و ناخودآگاه مردهای دیگه هم یاد می گی ...

از ماست که بر ماست وقتی ما خانوما همچین آقایون بازیگرو می بینیم نباید بهشون ارزش بدیم دختره می پره بغل شهاب حسینی که من طرفدارتم باید همچین آدما رو طردکنیم تا مخالفت خودمونو بهشون برسونیم انفالو کنیم

مقصر مردم خودمون هستن که اینها رو گنده میکنن مثلا سر قضیه پژمان من اصلا به تجاوز کار ندارم خودشم توی دادگاه گفته با دختر رابطه داشته بعد ملت همین‌جا یقه جر میدادن که ما با کارهاش خندیدیم باور مون نمیشه اینکه تو با کارهاش خندیدی معیار خوب بودن اون آدم هست 

بدبختی توی یه برنامه هم که دعوت میشن یا توی پیج هاشون میان برای ما درس زندگی میدن یه مشت هرزه مفنگی

با افتخار چادری ام