2777
2789

سلام دوستان دیروز خواستگاریم بوده

تو جلسه همه چی اوکی بود ب ظاهر 

بعد ک رفتن هیچ خبری از اقا نشده در صورتی ک ما ۶-۷ سال باهم بودیم و مدام درحال حرف زدن و چت کردن و ب زور خونوادمون راضی کردیم

بنظرتون این طبیعی هست؟؟؟؟؟ از دیشب حالم بده همش منتظرم😭😭😭

اسمت واقعا برازندته  

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

یا حسین من برات دعا میکنم عزیزم

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست بودین. بهش زنگ بزن. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

۷ سال؟😳😳😳

مگه میشه؟😳😳😳

خدایی نمیدونم چی بگم 😥😥😥

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
۷ سال دوستین خو خودت بهش پی‌ام بده سنتی که نبوده بابا

دیروز بعد این ک رفتن دیدم خبری نشد خودم پیام دادم بیا بگو نظر خونوادت

نگفت بهم

گفت فقط بهم گفتن ماهرچی بگیم میپذیری

منم گفتم اره

بعد من گفتم حتما از سمت شما منتفی هست

گفت من حالم بده وایسا هنوز باهم حرف نزدیم اگر منفی بود نظرشون بهت میگم دیگه خبری نشده

دیروز بعد این ک رفتن دیدم خبری نشد خودم پیام دادم بیا بگو نظر خونوادت نگفت بهم گفت فقط بهم گفتن ما ...

هیچی نفهمیدم چی میگی

کشیکه بعد ۷ سال نخادت بدرد سطل اشغال میخوره

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍