2821
2789
عنوان

شوخی

102 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

من دیشب برادرم باهام یه شوخی کرد که من ناراحت شدم قهر کردم🤦🏻‍♀️😶من بعضی اوقات یه شوخی خیلی بزرگ و سنگینی باهام میشه اما اصن ناراحت نمیشم اما بعضی وقتا هم با اینکه با من یه شوخی میکنن که خیلی کوچیکه یه دفعه رگ بی جنبگیم میزنه ناراحت میشم 😑😑😶

الان داداشم باهام قهره و ازم ناراحته که چرا من بی جنبم و زود ناراحت میشم

منم دوسش دارم طاقتم نمیاد باهام قهر باشه بنظرتون چ کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️برم بهش چی بگم که غرورم هم خورد نشه😶😶

اول بگو شوخیش چی بوده؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاپیک رو خوندم یاد خودم و داداشم افتادم😂

سرچی دعوا کردید؟؟

داداش من همش به شوخی گردنمو میگیره فشار میده

میگم نکن دردم میاد 😒

میگه اگه دوسِت نداشتم که باهات شوخی نمیکردم🙇

کلا شوخی هاش اینطوره 

داداش تو چیکار کرده ؟

شوخی لفظی بوده؟

یا مثل داداش من شوخی آزارنده😃 لپتو کنده یا کلیپستو برداشته پرت کرده یا گلوتو فشار داده یا کنترل رو نداده

همشون همینطورن ..کاراشونم شبیه همه

ولی جدا از این بحث داداشم هوا داره 😅❤دوسش دارم

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
تاپیک رو خوندم یاد خودم و داداشم افتادم😂 سرچی دعوا کردید؟؟ داداش من همش به شوخی گردنمو میگیره ...

میخاستن برن بیرون گفتن تورو امشب با خودمون نمیبریم😄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم خسته بودم شوخی و ناراحت شدم

میخاستن برن بیرون گفتن تورو امشب با خودمون نمیبریم😄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم خسته بودم شوخی و ناراحت ...

همین؟😅 به شوخی گفتن نمیبریمت قهر کردی

بابا شوخی های داداش من ک بدتره 

گردنمو فشار میده لپامو میکنه خلاصه اینطوری😧😃

کاراش زیاده

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙