2821
2789
عنوان

شوخی

102 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

من دیشب برادرم باهام یه شوخی کرد که من ناراحت شدم قهر کردم🤦🏻‍♀️😶من بعضی اوقات یه شوخی خیلی بزرگ و سنگینی باهام میشه اما اصن ناراحت نمیشم اما بعضی وقتا هم با اینکه با من یه شوخی میکنن که خیلی کوچیکه یه دفعه رگ بی جنبگیم میزنه ناراحت میشم 😑😑😶

الان داداشم باهام قهره و ازم ناراحته که چرا من بی جنبم و زود ناراحت میشم

منم دوسش دارم طاقتم نمیاد باهام قهر باشه بنظرتون چ کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️برم بهش چی بگم که غرورم هم خورد نشه😶😶

اول بگو شوخیش چی بوده؟

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک رو خوندم یاد خودم و داداشم افتادم😂

سرچی دعوا کردید؟؟

داداش من همش به شوخی گردنمو میگیره فشار میده

میگم نکن دردم میاد 😒

میگه اگه دوسِت نداشتم که باهات شوخی نمیکردم🙇

کلا شوخی هاش اینطوره 

داداش تو چیکار کرده ؟

شوخی لفظی بوده؟

یا مثل داداش من شوخی آزارنده😃 لپتو کنده یا کلیپستو برداشته پرت کرده یا گلوتو فشار داده یا کنترل رو نداده

همشون همینطورن ..کاراشونم شبیه همه

ولی جدا از این بحث داداشم هوا داره 😅❤دوسش دارم

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
تاپیک رو خوندم یاد خودم و داداشم افتادم😂 سرچی دعوا کردید؟؟ داداش من همش به شوخی گردنمو میگیره ...

میخاستن برن بیرون گفتن تورو امشب با خودمون نمیبریم😄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم خسته بودم شوخی و ناراحت شدم

میخاستن برن بیرون گفتن تورو امشب با خودمون نمیبریم😄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️منم خسته بودم شوخی و ناراحت ...

همین؟😅 به شوخی گفتن نمیبریمت قهر کردی

بابا شوخی های داداش من ک بدتره 

گردنمو فشار میده لپامو میکنه خلاصه اینطوری😧😃

کاراش زیاده

آرامش در قلبی است که در تصرف خدا باشد 💙
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز