2777
2789

من پای راستم تو قسمت بالای زانو سه سانت چاق تر پای چپمه  تازه متوجه شدم  کسی اطلاعی داره از این موضوع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی فامیلامون بعد بارداری همینجوری شد و موند

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
من از زانو ب پایین اینجوریه

شما هم پای راستتونه  اخه تو نت زدم زده بود سمت راست بزرگتر از سمت چپه دیگه هیچی نزده بود  میگم نکنه این بزرگی کوچیکی ادامه پیدا کنه  یا این یکی خیلی بزرگ شه  یا اون یکی خیلی کوچیک 

اولا که سه سانت اصا معلوم نیست و طبیعی هم هست بدن هیچکس کاملا قرینه نیست حتی سمت چپ و راست صورت هم متفاوتند ثانیه اگه واقعا اذیتت می‌کنه میتونی اون پاتو ورزش بدی ⁦♥️⁩🤗

اولا که سه سانت اصا معلوم نیست و طبیعی هم هست بدن هیچکس کاملا قرینه نیست حتی سمت چپ و راست صورت هم م ...

خدا کنه اینجوری باشه  چرا سه سانت خیلی تابلوی اخه به هر کی میگفتم میگفت اره قشنگ معلومه  واسم مهم نیست از لحاظ ظاهرش  خدا کنه مشکلی پیش نیاد 

اره پای راستمه یعنی خیییلی مشخصه تفاوتشون

از اول همینجوری بودین یا یک دفعگی پیش اومد  من بالای زانو  تقریبا ۵ سانت بالاترش  البته کلا پای راستم چاق تره ولی تو اون قسمت سه سانته  تو بقیه جاها یک سانته