2777
2789
عنوان

خانومایی ک راجب اگزمای بچه تجربه دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو مشهدم اگه هزینه اش براتون مسئله ای نیست ادرس یه دکتر خوب برای اگزما بدم بهتون

اره بده عزیزم ممنون میشم 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
3سال نیم 

تا ۵ سالگی برطرف میشه نگران نباش  من دوتا پسرام بدنیا اومدن لپ  پا  دست  یه تیکه قرمز میشد خشک میشد  دکتر گفت پدرشون میگرن داشته  به خاطر اونه  بعدم دکتر گفت شبر ماست پنیر ندید بهش   لاکتوزشون بالاس   پماد هم  وازلین مخصوص میداد  و فلوسینولون  خودبخودی دوتاشون تا ۵ سالگی خوب شدن 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
تا ۵ سالگی برطرف میشه نگران نباش  من دوتا پسرام بدنیا اومدن لپ  پا  دست  یه تیکه ...

پس من میگرن دارم دخترم بخاطر اون اگزما داره؟؟؟؟؟

مرسی عزیزم خدا خیرت بده

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
اره بده عزیزم ممنون میشم 

بیمارستان اریا برای دکتر همیوپاتی وقت بگیرین برین اما اگه خیلی کم مثل دونه است بیشتر سعی کنین با اب ولرم و شامپو بچه شست وشو بدین بعدش کم وازلین بزنین شاید به پوشک یا لباس زیر حساسیت داشته 

انشالا خوب میشه عزیزم چیز خاصی نیست به نظرم درمان میشه وزود خوب میشه

انشالا ممنونم عزیزم❤

پس من میگرن دارم دخترم بخاطر اون اگزما داره؟؟؟؟؟ مرسی عزیزم خدا خیرت بده

اره به خاطر  همینه   ما هم اوایل مثل شما استرس داشتیم دیگه سر پسر دومم راحت بودیم     اینی که بهت گفتم بهترین دکتر بهمون گفت هبچ دکتر ی سر در نیورد  

فقط مراعات کن   لبنیات کم کم کمش کن   وازلین مخصوص پوست ار داروخونه بخر یا فلوسینولون  

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
بیمارستان اریا برای دکتر همیوپاتی وقت بگیرین برین اما اگه خیلی کم مثل دونه است بیشتر سعی کنین با اب ...

باشه عزیزم مرسی

پوشکش نمیکنم نزدیک 1سال نیمه ک از پوشک گرفتمش

نمیدونم چرا یهو اینجوری شد بچم 

اره به خاطر  همینه   ما هم اوایل مثل شما استرس داشتیم دیگه سر پسر دومم راحت بودیم   & ...

وااای الهی بمیرم لعنت ب من همیشه تو فکرم بود چرا بچم اگزما داره

شما فقط وازلین استفاده میکردین براشون ؟چیز دیگه ای استفاده نمیکردین؟؟برا خارش و قرمزی؟

باشه عزیزم مرسی پوشکش نمیکنم نزدیک 1سال نیمه ک از پوشک گرفتمش نمیدونم چرا یهو اینجوری شد بچم 

نگران نباش عزیزم ازمن که خداروشکر بدتر نیست من تموم دست وصورتم از خارش پیش از اندازه همیشه خونی بود خیلی عذاب کشیدم اما با دکتر همیوپاتی خوب شدم خودم باورم نمیشد مال چند سال پیش واسه همین اسم دکترش یادم نیست فقط میدونم بیمارستان اریا بود

وااای الهی بمیرم لعنت ب من همیشه تو فکرم بود چرا بچم اگزما داره شما فقط وازلین استفاده میکردین براش ...

ای بابا مگه دست خودت بوده   چیزی نیست که غصه بخوری نهایت یکسال تا دوسال دیگه برطرف میشه   گفتم که یا وازلین میزدم  یا فلوسینلون اِ ن اِن 

نگران نباش عزیزم ازمن که خداروشکر بدتر نیست من تموم دست وصورتم از خارش پیش از اندازه همیشه خونی بود ...

خیییلی لطف کردی دوست خوبم حتما میرم پیشش

خداروشکر ک خوب شدین❤