2777
2789
عنوان

خانومایی ک راجب اگزمای بچه تجربه دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 40 پست
ای بابا مگه دست خودت بوده   چیزی نیست که غصه بخوری نهایت یکسال تا دوسال دیگه برطرف میشه & ...

انشالا انشالا

ممنونم عزیزم از راهنماییت خدا پسراتو حفظ کنه برات 

جواب سوال چند سالمو امشب شما بهم گفتین

انشالا دختر منم مثل پسرای شما خوب شه

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میبرم منتظرم شوهرم بیاد  میخام بدونم کسی اینجوری بوده بچه ش ک بعد خوب شده باشه اون ناحیه ش ...

دختر من اگزمای شدید داشت ......

بردم دکتر کودکان و جدا متخصص پوست هم بردم 

پماد ترکیبی دادن و کرم مرطوب کننده مخصوص اگزمای کودکان نباید بزاری خشک باشه پوستش مخصوصا بعد از شست و شو 

روغن زیتون طبیعی بگیر از اونجایی که جلو چشم خودت روغن میگیرن اونم خوبه 

لباس نخ پنبه حتما بپوش ساپورت و لباس چسب و پلاستیکی ممنوع  با صابون بچه شلوارشو بشور 

اگه پوشکی هست هنوز زودتر عوض کن و حتما روغن بزن 

اگزما دوره داره مدتی خوبه دوباره میزنه هرچی بزرگتر بشه بهتر میشه 

پوشک مارک خوب استفاده کن 

از ادویه زیاد فلفل و تندی و چیزهای حساسیت زا مثل بادمجان و گوجه و .... کمتر استفاده کن 

موقع اگزما خنکی بخور و بده بچه مث کاسنی و  ماست و شربت های خنکی کلا 

فکر کنم همه رو گفتم 

انشالا انشالا ممنونم عزیزم از راهنماییت خدا پسراتو حفظ کنه برات  جواب سوال چند سالمو امشب شما ...

قربونت فدات   انشالله کلا خانوادت همیشه سالم و سلامت باشید 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .
ای بابا مگه دست خودت بوده   چیزی نیست که غصه بخوری نهایت یکسال تا دوسال دیگه برطرف میشه & ...

انشالا انشالا

ممنونم عزیزم از راهنماییت خدا پسراتو حفظ کنه برات 

جواب سوال چند سالمو امشب شما بهم گفتین

انشالا دختر منم مثل پسرای شما خوب شه

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
دختر من اگزمای شدید داشت ...... بردم دکتر کودکان و جدا متخصص پوست هم بردم  پماد ترکیبی دادن و ...

فدات بشم عزیزم حتمااا انجام میدم 

خدا خیرت بده عزیز دلم❤

کل بدنشو همیشه مرطوب نگه میداری؟الان خوب شده؟

من همیشه حواسم ب صورتش و پشت گوشاش بود ولی اصن دیشب شوکه شدم اون ناحیه شو دیدم 

فدات بشم عزیزم حتمااا انجام میدم  خدا خیرت بده عزیز دلم❤ کل بدنشو همیشه مرطوب نگه میداری؟الان ...

خواهش میکنم گلم 

بله صورتش با دست ها و  پاهاش که اگزما داشت رو هر روز مرطوب کننده میزدم مخصوص کودکان 

همیشه بعد از حموم روغن زیتون یا کرم میزدم برای ناحیه تناسلی روغن زیتون طبیعی بهتره 

یا اگه برات پماد ترکیبی دادن استفاده کن حتما 

من دخترم الآنم پیش میاد به غذای ادویه ای بخوره مثلا رو پا بزنه یا کمی لپش ولی خیلی خیلی کم 

اوجش دو سه سال اولیه هست 

خوب میشه گلم ..... فقط رعایت کن

خواهش میکنم گلم  بله صورتش با دست ها و  پاهاش که اگزما داشت رو هر روز مرطوب کننده میزدم م ...

باشه عزیز دلم مرسی خیلی لطف کردی🙏🙏🙏🙏🙏